Jet set

Fanovi u šoku: Ovakvu Anu Bekutu nikad niste vidjeli

Tokom 37 godina karijere frizura Ane Bekute podlegla je brojnim promjenama.

FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Nekada su one bile odlične, nekada i ne baš tako dobre, ipak pjevačica je svaku umjela da iznese na svoj način i ponosi se njome uprkos lošim komentarima.

Ako se nešto Ani Bekuti ne može osporiti jeste da je uvijek pratila modne trendove. Ako su u modi bile paž stilizacije kose, hvatala se u koštac s njima, minival je takođe nosila, a na osnovu jedne stare fotografije osvanule na jednom Twitter profilu mogli smo da se uvjerimo da je Ana voljela i na kratko da se ošiša.

Slika, na kojoj je upravo frizura Ane Bekute dospjela u prvi plan kruži medijima, a većina njenih fanova pita se gdje je estradnoj umjenici i vlasnici brojnih hitova bila pamet da pristane na ovakav izgled.

Naravno mišljenja su podijeljena te ima i onih koji ovaj smjeli potez pjevačice podržavaju i hvale, dok pojedini tvrde da je na fotografiji bila izuzetno mlada, te da bi joj šta god da je uradila sa kosom lijepo stajalo.

Frizura Ane Bekute doživjela je transformaciju još jednom ove godine, kada je pjevačica pred početak takmičenja “Zvezde Granda” ofarbala kosu u crveno. Za mnoge je to bilo iznenađenje, najviše su se šokirali oni mlađi, jer ne znaju da je Bekuta tokom karijere već pomenutu nijansu nosila i da se na ovaj potez odlučila jer zna da će joj stajati, što se pokazalo istinitim, piše Blic.

Prihvati notifikacije