Magazin

Evo zašto bi trebalo jednu vrstu kofera da izbjegavate kada putujete...

Obično kada putujemo stvari spakujemo u kofere, neko u one čvste na točkiće, a neko u mekane torbe. Iako se na prvi pogled čini da ne postoji nikava razlika, jedan putnik je sve ubjedio u suprotno.

FOTO: UNSPLASH
FOTO: UNSPLASH

Put nečije torbe od odjeljka za prtljag na aerodromu, pa sve do aviona i nazad do vlasnika, umije da bude dug i nezgodan. Obično se prilikom ubacivanja kofera na traku za prtljag ne vodi toliko računa, te ih radnici u žurbi bacaju jedne na druge. Osim toga, nedavno je jedan vidio koji je osvanuo na Internetu upozorio sve putnike na još jedan problem a to su vremenske (ne) prilike.

Kako se vidi na snimku, svi nagomilani koferi na kolicima, uz pomoć kojih se dalje prenose do aviona, završili su mokri kada je počela da pada kiša na Hjustonskom aerodromu.

@kenyonsalo Didnt know we needed waterproof luggage. #southwestairlines #southwest #luggage #waterworld #travel #gowiththeflow ♬ original sound – Kenyon Salo

“Stojim ovde na aerodromu u Hjustonu, Teksas. I žao mi je svih ljudi na jugozapadu koji imaju svoj prtljag u ovim kolicima bez cerada”, započeo je putnik na svom videu snimku, a onda je ubrzo otkrio i kako su njegove stvari završile – natopljene vodom. Jastuk koji je izvadio iz torbe bio je potpuno mokar.

Ovo može da bude prilično nezgodno i papreno za vaš džep ukoliko u jednu takvu torbu stavite neke električne uređaje. Takođe, i ostali putnici koji su komentarisali ovaj video savjetovali su ostale da putuju sa tvrdim koferima, onim na točkićima.

Prihvati notifikacije