Jet set

Džejla Ramović otkrila da li će eksperimentisati u muzičkom pravcu i s kim će snimiti duet

Nekadašnja pobjednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović prošle subote se ponovo našla na velikoj sceni, gdje je milionskom auditorijumu predstavila novu pjesmu „Sparta“.

FOTO: INSTAGRAM / DZEJLARAMOVIC
FOTO: INSTAGRAM / DZEJLARAMOVIC

Iako je pobijedila u ovom šou, mlada pjevačica za Grand priznaje da još uvijek ima tremu kada se pojavi na sceni sa koje se vinula u sam vrh estrade.

–Pa trema je uvijek prisutna, u isto vrijeme jako lijep i divan osjećaj je ponovo nakon tri godine biti ovdje, baš je čudno. Godinu dana poslije takmičenja sam govorila da bi ponovo sve isto uradila i ponovo se prijavila, sada nakon tri godine ne bih. Zadovoljna sam kako sve ide svojim tokom, tako da ne bih ponavljala takmičenje jer je to bio jako stresan period za mene. Tek sada vidim koliko je bilo teško- počela je ona.

Džejla ističe da je tek na početku svoje karijere i spremna je da eksperimentiše kada su u pitanju muzički žanrovi, a moguće je i da će ostvariti saradnju sa nekim od repera.

-Ja sam se predstavila sa pop muzikom, međutim i ‘Sparta’ je nešto malo drugačija. Sam moj početak je bio nešto drugačiji, ali nastavljam da se tražim, ne znam koliko je bitno da se danas držimo jednog žanra. Ljudi prihvataju sve i nisu vezani za to da samo jedan pjevač mora da pjeva samo jednu vrstu muzike – kaže pjevačica i otkriva da li bi i sa kim od kolega snimila duet.

-Zašto da ne, samo ako se pojavi neka dobra pjesma. Skroz sam otvorena po tom pitanju i željno čekam da se desi neki duet. A sa kim će biti, biće sa onim ko god bude okej za takvu pjesmu– ističe Džejla.

Iako je spremna da eksperimentiše sa muzičkim žanrovima, nije voljna na promjene po pitanju stajlinga, pa će i dalje ostati vjerna svom stilu odjevanja, piše nova.rs.

-Za sada nisam spremna. Naprosto kada je oblačenje u pitanju mogu da mi donesu šta hoće, ne znam koji komad odjeće i ako to meni nije za scenu i ako se ja ne vidim u tome, ne dolazi u obzir – zaključila je Ramovićeva za Grand.

Prihvati notifikacije