Jet set

Džejla Ramović i Heni: "Spremna sam na rizik zbog nas…". Pročitajte kako su reagovali fanovi (VIDEO)

Džejla Ramović je nedavno otkrila da je snimila duet sa popularnim reperom Henijem, a pjesma koju su fanovi danima iščekivali upravo je ugledala svjetlost dana.

Džejla Ramović
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ZED

Pročitajte još

Nakon numere “Rizik” koju su objavili prošle godine, sada su publici predstavili “Tajnu vezu” koja je naišla na lavinu reakcija.

Džejla Ramović i Heni objavili duet

Heni i Džejla Ramović
FOTO:

Pjesmu prate zanimljivi kadrovi, a uloga Džejle Ramović koju su u spotu okupirali novinari zbog objelodanjene ‘tajne veze’ dopašće se mnogima, s obzirom da pjevačicu u ovakvom izdanju do sada nismo vidjeli.

Džejla ramović
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ZED

“Spremna za rizik zbog nas, milion pogleda, a tajna veza je glavna tema. S tobom bih išla do dna, nema tu kajanja, koliko dugo možeš da me skrivaš”, glasi dio pjesme koji pjeva Džejla.

HEni
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ZED

Fanovi oduševljeni “Tajnom vezom”

Da su Džejla i Heni priredili publici nešto potpuno neočekivano svjedoči i ogroman broj komentara na Youtube platformi.

“Doveli su svjetski standard na Balkan”, “Zanimljiv spot, pjesma će biti hit”, “Svaka vam čast”, “Džejla kida i ovaj stil”, “Top pjesma, a i njih dvoje ostaju jedan drugom”, “Zanimljiv spoj”, “Ne znam zašto mislim da su stvarno u tajnoj vezi”, “Spot je predobabar, a o vokalima je suvišno pričati”, samo su neke od reakcija oduševljenih slušalaca.

Inače, Džejla je u ekskluzivnom intervjuu za Grand otkrila zbog čega je ponovo baš sa Henijem snimila duet.

-To je drugi po redu obećani duet, ali ne znam još uvek da li da li će se nastaviti to pa da bude jedna trilogija. Naprosto nam odgovara sve to, imamo dobre pjesme i bila bi šteta da ih ne pružimo publici. Smatram da kada je nešto kvalitetno treba da se radi na tome, i mislim da smo super tandem – rekla je za Grand.