Region

Dodikov direktor "Sarajevo-gasa" nazvao Beograđane "kretenima" zbog koncerta Merlina, a oni mu se odmah javili...

Dino Merlin je protekle dvije noći održao dva spektakularna koncerta u beogradskoj Stark areni.

Dino Merlin i Zdravko Čolić
FOTO: DRAGANA JANKOVIĆ / RINGIER

Oba koncerta su bila apsolutno rasprodana, te su ispunila očekivanja prisutnih.

Prve noći, svi su u glas pjevali Merlinov hit “Bosnom behar probeharao“, što su mediji prenijeli, a pojedini “političari” pokušali iskoristiti za skupljanje onih najjeftinijih političkih poena, politikanstvo i populizam.

Jedan od takvih je i Dodikov direktor preduzeća “Sarajevo-gas” iz Istočnog Sarajeva Nedeljko Elek, čija je objava na Twitteru naišla na veliki broj reakcija.

Milorad Dodik i Nedeljko Elek
FOTO: SOURCE.BA

“20 000 ljudi na Merlinovom koncertu u Bg?! Svaka Srbin iz Srpske, Crne Gore mora imati prijavu boravka u Bgd i da glasa!Najbolje ovim kretenima predati glavni grad”, napisao je Elek.

Elek je dobio i veliki broj komentara iz Srbije, piše source.ba.

“Ono kad krkan s Pala određuje čiji je Beograd. U šumu međede, za drugo nisi”, glasio je jedan od komentara.

“Nedeljko, nemoj da prežalim ferguson tek ofarban, a ti da mu suzama podmazuješ hidraulik i poteznicu! Nemoj Nedeljko pravoslavna bosančugo ruske veroispovesti koji se lažno predstavljaš kao Srbin. Srbin nikada biti nećeš, možeš na trepavicama da dubiš”, napisao je drugi Twitteraš.

“Drži se ti Republike šumske i za Beograd ne brini. Sve svoje probleme ste rešili pa bi nama da odredite kako da živimo. Neviđena budaletina”, poručila mu je jedna korisnica Twittera.

“Druže zoveš se Nedeljko, možeš pričati o poljoprivredi nikako o muzici i moraš momentalno ućutati”, pisali su mu, između ostalog.

Prihvati notifikacije