Jet set

Đula Drini doživjela sabotažu prije finala „Zvezda Granda“: „Zloupotrebljavali su me, druge ponižavali“

Ekipa Granda imala je ekskluzivnu priliku da posjeti dom Đule Drini u Cazinu, a ona je u razgovoru otkrila nepoznate detalje iz njenog privatnog života, ali i šta se dešavalo pred spektakularno finale „Zvezda Granda“.

FOTO: INSTAGRAM / DJULADRINI.OFFICIAL
FOTO: INSTAGRAM / DJULADRINI.OFFICIAL

Šestoplasirana finalistkinja progovorila je prvi put pred kamerama Granda o problemima i sabotažama sa kojima se suočila pred samo finale.

Iako je iza nje jedan od napornijih životnih perioda, Đula sa puno pozitivne energije kreće u pohod na estradu i najavljuje brojna iznenađenja za sve one koji je vole.

-Osjećanja su sada napokon na svom mjestu, takmičenje se završilo, ali se nastavlja borba. Sada se snimaju nove pjesme, već sam u studiju i ubrzo ih izbacujem. Rekla sam nakon takmičenja „Borba se nastavlja, Tajson opet stupa na scenu“, ubrzo ćete čuti i vidjeti sve – rekla je za Grand.

Njen prvi nastup u finalu „Zvezda Granda“ kada se na sceni pojavila sa bokserskim rukavicama izazvao je veliku pažnju, a Đula je sada otkrila kako je došla na tu ideju.

-Riješila sam se tih nekih limita koje sam do sada imala u svojoj glavi i nisam pokazivala to svoje pravo lice do sada u bilo kom krugu. U finalu sam zablistala onako kako samo ja znam i ponosna sam na sebe – istakla je Đula.

Finalno veče bilo je napeto za svih 20 takmičara, dok je za Đulu ta noć bila posebno naporna. Sada je prvi put progovorila o sabotiranjima koje je doživjela samo nekoliko dana pred nastup u finalu, a onda je otkrila ko je sve bio umiješan u malverzacije na internetu.

-Nije trema bila baš tolika da se srozam od nje, da ne znam da pjevam, ali tu je bilo više iščekivanje šta će se desiti i kako će se desiti. Razmišljala sam o svemu, o mami, tati, mužu, kćerki, toliko mi je glava bila puna svega taj dan. Još se i pred finale desilo to da su pokušali malo da me sabotiraju. Zloupotrebljavali su moje slike, video zapise u negativnom kontekstu da se drugi takmičari ponize, a ja da se uzdignem – priznala je pjevačica i otkrila koliko joj je sve to teško palo:

-Naravno, to je samo meni otišlo na štetu, stvarno nemam apsolutno nikakve veze sa tim. Bilo koji fan da mene voli, a da nekog drugog ponizi da bi mene uzdigao, to mi ne treba stvarno u životu. Niste mi pomogli, samo ste mi odmogli.

Iako je njen čarobni glas oduševio region, dogodilo se i to da na društvenim mrežama kruže i negativni komentari, a Đula je u razgovoru za Grand imala poruku za sve one koji pokušavaju da je omalovaže na bilo koji način.

-Samo neka komentarišu, volim da komentarišu, ja ću imati i korist od toga. Hvala svima na negativnim, a pogotovo na pozitivnim komentarima. 90 posto su tu pozitivni komentari, tako da ovih deset posto, njih sto da spojiš ne možeš napraviti normalnu osobu. Samo neobrazovani ljudi mogu da pišu takve komentare. Volim da pročitam takve komentare i da im pokažem da baš nisu u pravu. Neka pišu samo, a ja ću iz svega izaći samo jača, napravićete me još boljom – zaključila je ona.

Kuću Đule pogledajte OVDJE.