Jet set

Đorđe David zabrinuo brojne fanove: "I dalje nisam slobodan!"

Roker Đorđe David prije nekoliko dana usmrtio je ženu u nesreći koja se dogodila na auto-putu u Severnoj Makedoniji.

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT /ĐORĐE DAVID
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT /ĐORĐE DAVID

Iako su mu tamošnji organi reda vratili dokumenta i dozvolili mu da se vrati u Srbiju, Đorđe je istakao da se i dalje ne osjeća slobodno.

Đorđe je istakao da će slobodu osjetiti kada se završi cijeli proces, ali i da se nada da će do toga doći u narednih šest mjeseci, prenosi Blic.

– To je nešto što je jednostavno u ovoj cijeloj proceduri uslovnost koja mora da se zadovolji. Kažu ljudi: “Dobio si dokumenta, slobodan si”. Ne, ja se uopšte ne osjećam tako. Ja ću u tom smislu osjećati da sam slobodan kada se taj proces završi. Neće se završiti za mjesec dana, odmah da kažem, daj Bože da se završi za pola godine. On će trajati, ali tek kada taj proces bude završen, gdje će se meni na papiru zvanično dati riješenje, daj Bože da ja nisam imao nikakvu odgovornost koju treba da snosim u svemu tome, ja ću ako to tako bude – osjećati da sam slobodan – ispričao je roker za Grand, pa dodao:

– Sve što se desilo, nije se desilo iz moje neodgovornosti. Oni su mi rekli tamo da je to nesrećan slučaj sa smrtnim ishodom u kojem sam ja bio učesnik. Kako god to zvučalo, da prevedemo na prost jezik, ja sam udario ženu koja je od tog udarca preminula. Postoji ta priča koja je prethodila svemu tome, ali to je nešto što mene tišti i zaista sam dao sve od sebe da bih to izbjegao. Na žalost, nije bilo moguće – rekao je Đorđe David.