Jet set

Dizajnerica ostavila sve u nevjerici: "Mali podsjetnik, ona ima 73 godine..."

Dizajnerica Vera Wang (73) se na dodjeli nagrada BAFTA pojavila u bijeloj haljini koja više otkriva nego što skriva.

FOTO: EPA-EFE/NEIL HALL
FOTO: EPA-EFE/NEIL HALL

Vera Wang nastavlja impresionirati svoje obožavatelje i sljedbenike mladenačkim izgledom i odvažnim odjevnim kombinacijama od kojih nije odustala ni u osmom desetljeću života. Američka modna dizajnerica, jedna je od onih zvijezda koje su privukle najviše pažnje na crvenom tepihu na nedavnoj dodjeli nagrada BAFTA u Londonu.

Bilo je tamo mnogo otkrivajućih i smjelih outfita s različitim prolaznim ocjenama kod modnih sudaca, stručnjaka i amatera, no Wang su svi zasuli komplimentima.

FOTO: EPA-EFE/NEIL HALL
FOTO: EPA-EFE/NEIL HALL

Dizajnerica najpoznatija po vjenčanicama koje vole bogate i slavne mladenke, za dodjelu britanskih filmskih nagrada odabrala je poprilično riskantnu haljinu vlastitog brenda: bijela oprava “na jedno rame”, otkrila je njezine bokove i trbuh, vitku liniju i zavidnu muskulaturu. Ispod je imala samo crni grudnjak-traku, a kombinaciju kompletirala oversize sakoom krem boje. Jedini asesoar bile su kratka biserna ogrlica i crne sunčane naočale.

Wang inače redovito na Instagramu objavljuje fotografije iz svojeg života koje malo toga skrivaju – rado pozira pored bazena u kupaćim kostimima, obožava minice i visoke čizme.

Prihvati notifikacije