Jet set

Dino Memić, objavio novu pjesmu „Rotiraš“: Ne razmišljam da selim iz Mostara

Ne razmišljam da, zbog karijere, iz svog Mostara odem u bilo koji grad naše zemlje, a pogotovo van njenih granica, kaže mladi mostarski pjevač Dino Memić.

FOTO: INSTAGRAM/DINO.MEMIC.NOVIPROFIL
FOTO: INSTAGRAM/DINO.MEMIC.NOVIPROFIL

“Nemam potrebe da za djelić slave bilo koga vučem za rukav da o meni nešto napiše ili moju pjesmu pusti u neku od radilo ili televizijskih emisija. Ukoliko vrijedi ono što radim, zasigurno, će biti povoda i za moje značajnije prisustvo u javnosti. Mladost je na mojoj strani. Nema potrebe da se guram ukoliko iza sebe nemam pjesme koje će mi, bez problema, otvarati vrata koja vode do vrhova top lista i do društva onih o čijoj sam slavi nekada maštao ili danas maštam. Imam dobre uslove za rad tako da vjerujem kako će, u vremenu pred nama, povoda za moje pojavljivanje u medijima biti na pretek”, priča Dino.

Da lakše plovi nemirnim estradnim vodama zasigurno će mu pomoći i nova pjesma „Rotiraš“ koja je, specijalno za njega, nastala u muzičkoj radionici Mensure Bajraktarević koja je za ovu pjesmu napisala i tekst i muziku, dok su je u aranžersko ruho „obukli“ Arel Češljar i Meho Radovović.

Vrlo zanimljiv video spot uradio je kreativni tim u sastavu Aleksandar Ilić i Tarik Češljar.

-Vjerujem da će pjesma naići na dobar prijem onih koji su, svo ove vrijeme iza, pratili ili prate moj rad, kaže Dino Memić.Simpatična je to i optimistična priča o rotiranju života i ljubavi, priča u kojoj se svako, u preplitanju ritma i emocija, može prepoznati. (E.M.)

Prihvati notifikacije