Region

Detalji buktinje u Zagrebu: Dva sata trajala je borba s vatrom u noćnom klubu Mint

Noćas je na zagrebačkoj Trešnjevci buknuo požar u poznatom noćnom klubu Mint.

FOTO: PRINTSCREEN VIDEO VČERNJI LIST
FOTO: PRINTSCREEN VIDEO VČERNJI LIST

Vatrogasci su dojavu dobili oko 3.09 sati. Požar je ugašen nakon dva sata. Policija je izvijestila da niko nije ozlijeđen. U toku je očevid.

Naime, kako su izvijestili vatrogasci osoba s 3. sprata javlja da je vidjela veliki otvoreni plamen, ali da ne zna šta tačno gori i na kojoj adresi. Po dolasku na teren, vatrogasci uočavaju požar na objektu, ali zbog zbog dima i vatre ne vide je li zahvaćena unutrašnjost objekta. Vatrogasci potom kreću u akciju gašenja u više prostorija. Gašenje je trajalo dva sata, do 5 sati ujutro.

Pročitajte još

Reporterka Večernjeg lista Antonija Petković javila se s mjesta nesreće.

Požarom su bile zahvaćena prostorija površine 20 x 15 m. Ostale prostorije u neposrednoj blizini i na katu su bile zaključane i pune dima, ali se požar na njih nije proširio.

Zidovi kluba obloženi su drvom, spužvom i tkaninom, a od požara su teško oštećeni, javili su vatrogasci. Zagrebački vatrogasci na teren su izašli s četiri vozila i 14 vatrogasaca.

Policija je zaprimila dojavu o požaru ugostiteljskog objekta na zagrebačkoj Trešnjevci oko 3 sata ujutro na adresi Florijana Andrašeca 14. Vatrogasci su izašli na teren i ugasili požar. Kako su im potvrdili iz zagrebačke policije niko nije povrijeđen.

Prihvati notifikacije