Jet set

Daleko od toga da sam nevina: Evo šta Milica Pavlović misli o intimi za jednu noć

Ljubavni život Milice Pavlović već godinama intrigira javnost.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Iako su je mnogi smatrali konzervativnom, a čak se pričalo i da nikada nije bila intimna sa muškarcem, Milica Pavlović je sve tvrdnje demantovala.

Pjevačica je do nedavno svoju intimu voljela da drži za sebe, a onda je riješila da progovori o odnosu sa bivšim dečkom Nikolasom Saveljićem, prenosi Blic.rs.

– Ispala sam fer, jer ja od toga da o tome ne pričam, ispalo je na Tviteru: “Evo je ova nevina”. Daleko od toga. I onda sam bila iz priče daj da kažem za nekog, da više ne budem. Namjestila se situacija, takva je bila i emisija. Ne kajem se. Mogu ja da ti otkrijem još nekog, ali to nema veze – poručuje pjevačica koja kaže da se nije muvala sa kolegama.

U toku je priprema i za njene solističke koncerte, a kako će se jedan od njih održati u Nišu, pjevačica se osvrnula i na svoju bivšu ljubav.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

– Kad mi kažu Niš, prvo sam pomislila na jednog mog dečka iz Niša, koga sam upoznala na moru. On je stalno dolazio u Leskovac i uvijek mi je donosio neke drugačije bukete – prisjeća se Milica Pavlović.

Mlada pjevačica istakla je i da su muško ženski odnosi nekada bili potpuno drugačiji.

– Bitno je upoznati osobu, nemam ništa protiv ni intimnih odnosa za jednu noć, ali da ti se to desi nekoliko puta u životu, ne mora to da bude svakog mjeseca – rekla je Milica za “Prvu TV”.

Prihvati notifikacije