Jet set

Dado Polumenta kroz suze progovorio o sestri: Od nje sam naučio mnogo o životu, 30 godina je u kolicima

Pjevač Dado Polumenta do sada, kako je sam istakao, nije imao priliku da govori o sestri Dajani o kojoj je sada u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" pričao ne skrivajući suze.

FOTO: BLIC TV/SCREENSHOT
FOTO: BLIC TV/SCREENSHOT

Dado je ovom prilikom otkrio i koliko se divi svojim roditeljima što su uspjeli da istraju i obezbjede njemu i sestri najbolje.

Upravo od sestre kojoj je kada je imala samo tri mjeseca data pogrešna injekcija zbog čega joj je paralizovano šezdeset posto mozga, Dado je, kaže, naučio mnogo toga.

– Dajana je sestra moja koja je rođena kao i svaka druga beba, kao normalno dijete. Sa tri mjeseca je imala unutrašnju temperaturu 42 kada su joj doktori dali pogrešnu injekciju i paralizovali su joj šezdeset posto mozgda. Od tog momenta su počeli godinama da otkazuju funkcije i mišići – rekao je Dado koji nije mogao da sakrije suze.

Zadnjih, pa eto da kažem, trideset godina je ona u kolicima. Ne postoje riječi kojima bih mogao da opišem tu bol i patnju, ne moju koliko od mojih roditelja i kroz šta je ona prošla. Jako je teško stvarno pričati o ovim stvarima i nikada nisam imao priliku da pričam o tome – kroz jecaje je rekao Dado u emisiji “Na etrapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” i dodao:

– Ali, mogu reći samo da sam od nje mnogo naučio o životu o ljudima o toj čistoći, definitivno, piše Blic.

Prihvati notifikacije