Magazin

Da li se sjećate dede Tonija i hit izjave o vježbanju: Ponovo se oglasio i razdrmao internet, otkrio tajnu uspješnog braka

FOTO: YOUTUBE/TOP BALKAN NEWS/ SCREENSHOT
FOTO: YOUTUBE/TOP BALKAN NEWS/ SCREENSHOT

Toni, popularni deda iz Zagreba, ponovo se oglasio i progovorio o važnim životnim stvarima. Evo šta je rekao o tjajni uspješnog braka.

Da li se sjećate čuvenog deda Tonija, penzionera iz Zagreba, koji je prije tri godine postao apsolutni hit na Internetu zbog izjave ”Vježbaj, pi*da ti materina”?

Ovaj deda se sa 85 godina i dalje osjeća vitalno, a to pripisuje zdravom načinu života i redovnoj fizičkoj aktivnosti. Kako je i u prvom intervjuu rekao, kada ga je sasvim slučajno zaustavila ekipa novinara u centru Zagreba, on nikada nije bio bolestan i išao kod doktora.

Tri godine kasnije, novinari su ponovo pronašli dedu Tonija i to u parku gdje je vežbao na spravicama. On i dalje tvrdi da je njegovo zdravstveno stanje u najboljem redu, piše Mondo.

“Hvala Bogu, do danas nisam bio kod doktora. Jedem i pijem šta hoću, šta mi duša želi – i slano i slatko, baklave, hurmašice, sve što mi paše”, rekao je on.

Očigledno da se za ovog dedu, tajna vitalnosti krije u svakodnevnom vježbanju. On veoma vodi računa i o oblačenju, voli da se dotjera gdje god da krene. Sa svojom suprugom je 50 godina u sretnom braku. Kombinacija ljubavi, kupovine poklona supruzi i redovan se*s su za njega tajna dugogodišnjeg braka. Kako kaže, vođenje ljubavi je najvažnije za sve što se događa u braku, dok je ljubomora za njega najveće zlo.

Podsjetite se Tonijevog prvog intervjua:

Prihvati notifikacije