Ekonomija

Crvena jabuka market širi maloprodajnu mrežu: Otvoren novi market u Vitezu

Domaći trgovački lanac Crvena jabuka market, prepoznatljiv po jedinstvenom konceptu maloprodajnog objekta koji na jednom mjestu objedinjuje market, tržnicu i restoran, danas je otvorio novu poslovnu jedinicu u Vitezu, u okviru tržnog centra MD-CITY.

FOTO: CRVENA JABUKA
FOTO: CRVENA JABUKA

Novo mjesto u gradu koje poseban fokus stavlja na svježe odjele, kvalitetan asortiman i dobru uslugu nalazi se na adresi Kralja Tvrtka bb. Vitežani će svakodnevno moći da uživaju u velikom izboru kombinacija gotovih jela, salata, čorbastih jela, pekarskih i poslastičarskih proizvoda.

„Koncept po kojem smo postali prepoznatljivi među kupcima stigao je i u Vitez. Zahvaljujući našoj razvojnoj kuhinji, više od 400 receptura za gotova jela smjenjivaće se u asortimanu novootvorenog marketa, od domaćih do internacionalnih. Zahvaljujući konceptu samouslužnih vitrina, kupci će svakodnevno moći da naprave omiljenu kombinaciju za obrok, a sve to po jedinstvenoj cijeni. Po istom principu radiće i samouslužne vitrine sa salatama, supama i čorbama. U moderno uređenom ambijentu prostora za konzumaciju, kupci će moći da naprave predah i uživaju u svom obroku.” navela je Aleksandra Marković, PR trgovačkog lanca Crvena jabuka market.

FOTO: CRVENA JABUKA
FOTO: CRVENA JABUKA

Novootvoreni market raspolaže i drugim svježim odjelima te bogatim asortimanom svježeg voća i povrća, mesa i ribe, pekarskih i poslastičarskih proizvoda iz vlastite proizvodnje te odjelom delikatesa. 

Napravljen po najvišim standardima kada je u pitanju maloprodajni objekat, market se prostire na 800 kvadratnih metara prodajnog prostora i zapošljava 50 radnika.

Na dan otvaranja, kupce je dočekao ljubazan i nasmijan tim marketa te niz pogodnosti, akcijskih ponuda i iznenađenja. Osim simboličnog poklona za kupce – crvene jabuke, svaki 100. kupac obavio je besplatnu kupovinu, dok su posebne kupovine nagrađene poklon bonovima, a za najmlađe posjetioce pripremljen je i zabavno-animatorski program. Posebna akcijska ponuda aktuelna je u periodu od 11.03. do 24.03.2023. godine. 

FOTO: CRVENA JABUKA
FOTO: CRVENA JABUKA

Radno vrijeme marketa Crvena jabuka marketa Vitez je od 7 do 21 čas od ponedjeljka do subote te od 8 do 18 časova nedjeljom, a sve novosti mogu se pratiti na zvaničnoj facebook i instagram stranici Crvena jabuka marketa.

A.E.