Jet set

Britney Spears izaziva zabrinutost zbog noževa (VIDEO)

Britney Spears (41) se više puta predstavljala pred svoja 42 miliona pratilaca u plesnim spotovima na Instagramu.

FOTO: EPA-EFE/NINA PROMMER
FOTO: EPA-EFE/NINA PROMMER

Međutim, njen najnoviji nastup izaziva više zabrinutosti među fanovima nego ikada prije. 41-godišnjakinja se pojavljuje u bikiniju i sa dva ogromna noža u rukama kojima mahnito maše ispred sebe.

Dok je, prema američkim medijima, ona prvo objavila objavu bez opisa, nedugo zatim je dodala: “Danas sam se igrala noževima u kuhinji.”

Pop-ikona je dalje istakla: “Ne brinite, to nisu pravi noževi. Uskoro će biti Noć vještica.” Ispod videa nećete pronaći komentare jer je muzičarka deaktivirala funkciju. Ipak, o ovoj objavi se žestoko raspravlja na drugim društvenim mrežama.

Korisnik X-a, nekadašnjeg Twittera, piše s uvjerenjem: “To su 100 posto pravi noževi u Britneyinom najnovijem Instagram videu!” Drugi je dodao: “Ovo definitivno nisu lažni noževi! Previše sijaju i možete vidjeti oštru oštricu.” Ova osoba dalje aludira na ukidanje dugogodišnjeg starateljstva njenog oca: “Fanovi su joj omogućili previše toga svojom podrškom.” Treći je rekao: “Ovo je uznemirujuće, može li neko da interveniše? Ona je opasna za sebe i druge. Britney, molim te, traži pomoć!”

Ovo nije prvi put da je Britney Spears dospjela na naslovnice s noževima. Prije samo nekoliko mjeseci dokumentarni film “TMZ istražuje: Britney Spears, cijena slobode” otkrio je da se pjevačica stalno plaši da će ponovo biti institucionalizirana. To je čak gurnula toliko daleko da je svaki dan spavala s nožem ispod kreveta – za slučaj da je neko ponovo poželi da odvede “u mentalno zarobljeništvo”. Iz tog razloga, pop-zvijezda ima svoju bogatu kolekciju noževa.

Jedan insajder je otišao toliko daleko da je tvrdio da bi njen otuđeni suprug Sam Asghari (29) trebalo da se plaši da zatvori oči “kada se ona naljuti”. Nakon što su se njih dvoje nedavno razdvojili, neimenovani izvor je za portal Pomi TMZ rekao da se napad zapravo dogodio početkom godine. Asghari to još nije potvrdio, piše Heute.

Prihvati notifikacije