BiH

Bivši savjetnik Fuada Kasumovića: Gradonačelnik ima lažne FB profile sa kojih prijeti, poziva na nasilje…

Armin Mujkić, bivši savjetnik gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića na svom Facebook profilu je objavio kako Kasumović ima lažne profile na Facebooku sa kojima “zlostavlja” Zeničane.

Armin Mujkić i Fuad Kasumović
FOTO: ARMIN MUJKIĆ I FUAD KASUMOVIĆ/ARHIV

Mujkić je, kako tvrdi, sada i sam postao žrtva Fuada Kasumovića, a to je opisao i u svom statusu kojeg je objavio na Facebooku.

FOTO: FACEBOOK/ARMIN MUJKIĆ
FOTO: FACEBOOK/ARMIN MUJKIĆ

“Poštovani poznanici, prijatelji, večeras je gradonačelnik Zenice sa jednog od svojih brojnih lažnih Facebook naloga kojima već osam godina zlostavlja građane Zenice i BiH po stoti put udario na moju i čast moj porodice. Pišući po Facebook profilima o čemu sam upoznat od velikog broja građana, iznio je na moj račun ničim utemeljene optužbe i izrekao sve do jedne laži. Obzirom da ću ujutro zatražiti zaštitu nadležnih organa, nakon čega ću se detaljnije i obratiti javnosti, za vas koji još gajite iluzije o njegovom liku i djelu, objavljujem dokaze da se iza posljednjih kao i prethodnih napada na mene i sugrađane krije ‘prvi čovjek’ našeg grada”, napisao je Mujkić na svom statusu, prenosi crna hronika.

Kao dokaz objavio je i screenshotove na kojem se vidi da Fuad Kasumović traži pristup jednom nalogu bota kako bi i on upravljao i pisao komentare.

Pročitajte još