Svijet

Beskućnica u Parizu curicu natjerala da se istušira, silovala je i zaklala

Beskućnica iz Francuske, 24-godišnja Dahbia B., osumnjičena je za umiješanost u ubojstvo 12-godišnje djevojčice Love Laviet u Parizu.

FOTO: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK

Podsjetimo, tijelo 12-godišnjakinje, koja je ubijena u petak navečer u Parizu, nađeno je u koferu na ulici nedaleko od zgrade u kojoj je živjela s roditeljima. Nakon što se u petak Lola nije vratila iz škole, njeni roditelji su alarmirali policiju i krenuli u potragu. Beskućnik je pronašao njeno tijelo u koferu na ulici.

Osumnjičena beskućnica iz Alžira navodno ima ozbiljne psihičke probleme, a optužena je za ubistvo, silovanje i mučenje 12-godišnje djevojčice.

Djevojčicu natjerala da se istušira prije nego je silovala

Daily Mail objavio je detalje jezivog zločina. U saopštenju su tužitelji naveli da je tokom ispitivanja osumnjičena žena davala različite izjave, između priznanja zločina i negiranja ubistva.

Oni su rekli da je beskućnica Lolu odvela kod svoje sestre u stan te ju tamo natjerala da se istušira. Osumnjičena je rekla da je nakon što se djevojčica istuširala počinila zločin seksualne prirode i druga nasilna djela koja su dovela do smrti 12-godišnjakinje te da je tijelo sakrila u kofer, piše Daily Mail.

Osumnjičena: I mene su silovali“Hvalila se prodajom dijelova tijela. Dokazi sugeriraju da je djevojčica odvedena u podrum stana gdje je mučena i silovana, prije nego što je zadavljena i zaklana”, rekao je izvor iz istrage za Daily Mail.

Osumnjičena beskućnica nema kriminalni dosje te je 2018. bila žrtva obiteljskog nasilja. Nakon što su ženi pokazali fotografije Lolinog tijela, ona je navodno odgovorila da je i ona bila silovana. “Vidjela sam svoje roditelje kako umiru preda mnom”, navodno je rekla.

Svjedoci vidjeli ženu kako vuče kofer umrljan krvlju koji je mirisao na izbjeljivač

Lolin otac, čuvar u zgradi, vidio je nepoznatu ženu kako ulazi u zgradu skupa s njegovom kćeri kada je provjeravao snimke nadzorne kamere.

Svjedoci su kasnije rekli da su vidjeli ženu kako vuče kofer. “Bio je umrljan krvlju i snažno je mirisao na izbjeljivač”, kazali su.

Lolina majka je na Facebooku prije nego što je pronađeno tijelo objavila sliku curice i žene za koju se vjeruje da ju je namamila te otela.

“Uzbuna! Oteta je naša kći Lola. Posljednji je put viđena u društvu djevojke koju ne poznajemo na ulazu u našu zgradu. Molim vas, pomozite nam!” napisala je mama, koja je objavila i screenshot s nadzorne kamere.

Policija je u podrumu našla tragove borbe te selotejp i skalpel. Lolini roditelji profesionalni su čuvari niza zgrada u sjevernom Parizu, uključujući i onu u kojoj žive.