Region

Barbi nadriljekarka PONOVO radi: Olgici se sudi da je unakazila 18 žena, ona "uljepšavanje" nastavila u drugom salonu

Olgica Markanović, vlasnica "medicinsko-estetskog centra Tayas", kojoj se sudi u Beogradu nakon što ju je čak 18 žena optužilo da ih je nakon estetskih zahvata unakazila i ozbiljno im narušila zdravlje, po svemu sudeći nastavila je svoj biznis i to u novom salonu gdje reklamira tretmane od korekcije usana, pa sve do presađivanja kose!

FOTO: INSTAGRAM / BRAZILSKI CENTAR
FOTO: INSTAGRAM / BRAZILSKI CENTAR

Markanović se na teret stavlja krivično djelo, teško djelo protiv zdravlja ljudi, to jest jer je neovlašćeno preduzimala estetske zahtjeve nad pacijentkinjama, koje su kao posljedicu imale brojne povrede i ožiljke.

Suđenje Olgici Markanović vodi se već više od dve godine i to zbog optužbi čak 18 žena da im je unakazila lice, prenosi Blic.

Olgica Markanović je uhapšena 2021. godine, a potom je dobila i mjeru kućnog pritvora, a tek 2022. godine sud dozvolio da se slobodno kreće.

Iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je objašnjeno je da okrivljena Olgica Markanović nema zabranu rada jer je inače radila nelegalno, odnosno na crno, bez propisanih uslova za rad. Kako navode, i da ima mjeru zabrane, ona ne bi važila van granica Srbije.

Osumnjičena Markanović, Barbi nadriljekarka kako su je prozvali, je iako se protiv nje vodi postupak u Beogradu ovog marta je reklamirala korekcije nosa, usana, kapaka i cijelog lica, preko instagram stranice “brazilski_centar”.

Na toj stranici ona je označena prije oko 25 nedelja kao “jedna jedina”, a da centar nesmeteno radi vidi se i po tome što ima i postova i od prije pet i sedam dana.

Prihvati notifikacije