Jet set

Atina Ferari više nije "lutka" nego "poduzetnica"

Što se tiče pjesme i plesa u mom životu se, u posljednje vrijeme, ne dešava ništa spektakularno, kaže kontroverzna srbijanska pjevačica i plesačica Kristina Marković poznatija kao Atina Ferari.

Atina Ferari
FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE(AATINA FERARI OFFICIAL

Iza nje su dueti sa Esadom Plavim, Danielom Botom, Kemalom Malovčićem, ali i samostalna pjesma „Ništa priča samo seks“. Gdje god da se pojavi izaziva pozornost javnosti. Mnogi se tiskaju oko nje, traže fotkanje „za uspomenu i dugo sjećanje“.

-Nemam neku posebnu želju da snimam nove pjesme niti da na plesnom podiju, pred pohotnim muškim očima, njišem svojim kukovima, nastavlja Atina Ferari.

-Ne mogu reću da mi ti poslovi nisu dragi ili da mi nisu donosili dovoljno novca. Naprotiv. Uzokovano je to time što sam se, sem što sam postala tetka, počela baviti novim bizinsom te za estradno djelovanje, jednostavno, nemam ili imam malo vremena. Otvorila sam lanac butika u kojima plasiram različite vrste muške i ženske garderobe za sve uzraste te mi, umjesto „seksi lutko“ sve više godi kad me oslove sa „mlada poduzetnice“. U jednom od butika u Beogradu radim i sama. Ne mogu se otrgnuti utisku da mnogi navrate u butik da bi malo „naparili oči“ gledajući „mladu poduzetnicu“. Ovaj posao me toliko obuzeo da prosto nemam vremena ni za šta drugo. Živim po sistemu onog hita Ekrema Jevrića „Kuća poso-poso kuća“. Trči ovo, trči ono, banka, knjigovođa, idi po novu količinu robe… i sve tako u krug. Estradne nastupe sam svela na minimum. Odradim što šta tek da ispunim želju nekom od svojih prijatelja. (E.M.)

Prihvati notifikacije