Jet set

Ana Nikolić u centru novog skandala: Torbicom izudarala muškarca?

Pjevačica Ana Nikolić izazvala je navodno skandal u jednom gradskom lokalu, kada je navodno udarila torbicom muškarca s kojim je do tada mirno razgovarala.

FOTO: FACEBOOK/ANA NIKOLIC
FOTO: FACEBOOK/ANA NIKOLIC

Naime, nakon brojnih skandala sa bivši mužem, s kojim se i javno prozivala putem mreža, našla se sada u novom.

Pročitajte još

Sada se našla u centru novog skandala, kada je, navodno, torbicom izudarala muškarca s kojim je do tada mirno sjedila u kafiću tržnog centra u Beogradu na vodi. 

Neimenovani izvor Kurira tvrdi da se “čudno ponašala”, ali i da to “nije iznenadilo nikoga od prisutnih”:

– Ana je, kao i skoro svako veče, bila u šoping centru, gde je obilazila butike i po kabinama isprobavala garderobu. Na kraju je sjela u neki kafić s jednim muškarcem. Sve vrijeme se čudno ponašala, ali to nije iznenadilo nikog od prisutnih. U početku je sve delovalo da je u redu, a onda je u jednom trenutku potpuno promjenila raspoloženje i pobijesnela na čovjeka koji je sjedio pored nje – rekao je on i dodao:

– Nakon što ga je žestoko izvrijeđala, ona je tog muškarca počela da udara tašnom i da ga psuje. U momentu su se svi okrenuli i bili zabezeknuti ovom scenom. Ubrzo je Ana ustala od stola i demonstrativno napustila kafić, pa se uputila ka garaži i svom automobilu. Mnogi su taj skandal i snimali telefonom, tako da će se to sigurno pojaviti na mrežama u nekom trenutku – rekao je izvor.