Jet set

Adam Adaktar o trudnoći svoje majke koja je u 5. deceniji: Alis očekuje bebu, a ovo je komentar njenog sina 

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Zvijezda rijalitija “Adaktarovi” Adam Adaktar (26) postaće brat po treći put, pošto je njegova majka Alis trudna čak u petoj deceniji. 

Kako je ona objavila da se s njenom odlukom da zadrži bebu nisu svi složili, svi su se zapitali šta o tome misli njen najstariji sin, popularni “Bog obrva”. 

Adam koji je poznat u svojoj porodici kao najveći kritičar, potvrdio je da mu je ova vijest bila iznenađujuća, ali da je ipak sreću svoje majke i zdravlje bebe koju će ona roditi, stavio na prvo mjesto. 

“Iskeno nije mi bilo svejedno kada sam saznao, ali najbitnija je njena odluka. Ona je sretna to je to. Najbitnije je da dijete bude živo i zdravo”, rekao je Adam za “Informer”. 

Njegova mama Alis sinoć je objavila da je proteklih dana dobijala različite savjete, ali da je ipak odlučila da zadrži bebu uprkos tome što trudnoću nije planirala. 

“Donijela sam odluku za koju osjećam da je ispravna, jer ja upravljam svojim životom, ne zanima me tuđe mišljenje, a ko je trebalo da me podrži, podržao me je. Hvala svima koji ste uz mene”, napisala je Alis uz fotografije na kojima je istakla stomak, a u komentarima su se nizale čestitke i poruke podrške. 

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT