Jet set

Milioner zaljubljen “do ušiju”: Toni je Draganu zaprosio na semaforu i nikada mu nije smetalo što je pet godina starija od njega

Toni Bijelić je rođen 1973. godine u Beču. Njegova porodica ima srpsko porijeklo, tako da se za njega često kaže da je Srbin koji je rođen u Beču. Važi za jednog veoma ozbiljnog čovjeka koji je svjestan svojih životnih ciljeva i koji je od malena usmjeren na rad, trud i zalaganje.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Toni nije do svog uspjeha i svoje slave stigao preko noći. Iza svega toga se kriju se godine i godine truda i marljivog rada. Toni je svoje obrazovanje stekao u Austrijii, a od malena je učio da čovjek mora biti uporan, disciplinovan i ozbiljan kako bi ostvario uspjeh.

Život u Austriji omogućio mu je bolji pogled na svijet biznisa. Privreda Austrije je izuzetno razvijena i njeni principi rada su veoma moderni i relevantni. Toni je vrlo mlad počeo da bude samostalan i da upravlja svojim biznisom. Njegovi roditelji su mu pružali punu podršku i vjerovali su u njegovu želju i ambicioznost, piše svet.rs.

Radi ono što voli

Toni je sve do svoje 26. godine bio nepoznat široj javnosti, iako je već imao svoju firmu i uspešan biznis iza sebe. On je 1999. godine stupio u brak sa poznatom pjevačicom narodne muzike Draganom Mirković, koja je u to vrijeme bila u usponu svoje karijere. Dragana Mirković je od svog supruga starija pet godina i ta razlika u godinama nikada nije smetala njihovom braku, kao i njihovom međusobnom odnosu.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Kao mladić je veoma volio automobile. Oni su bili njegov život i njegova strast. Tako da je Toniju bilo veoma lako da uđe u svijet automobilske industrije. Ne postoji ništa ljepše nego kada čovjek radi ono što voli i ono u čemu uživa.

Da je Toni čovjek koji uživa u automobilima svjedoči podatak da se ispred njegove kuće nalaze automobili poznatih marki, kao što Ferari i Mercedes. Toni je uspio da spoji posao i zadovoljstvo i da na taj način zaradi puno novca. Toni trenutno važi za velikog giganta u auto industriji i njegovo ime je u tom svijetu veoma cijenjeno i poštovano.

Na taj način Toni je stekao puno pravo da proizvodi nove modele u ovoj industriji. Prava senzacija za sve ljubitelje automobila bila je vijest da je jedan Maybach coupe kupio Jean-Claude Van Damme, poznati filmski glumac. Inače, Van Damme je dobar prijatelj Tonijeve supruge, Dragane Mirković. Van Damme je ovaj luksuzni auto platio gotovo dvesto hiljada eura. Veliki uspjeh u auto industriji Toniju je obezbedio puno novca, ali i dobar položaj u društvu. Toni je svoj ekonomski status iskoristio da se posveti nekretninama i da na taj način dodatno zaradi. Toni je pored automobila, lider i u nekretninama i svaka od njih bila je veoma skupa. Ali, to nije zaustavilo Tonija da nastavi dalje da „osvaja Beč.“

Milioni za dvorac

On je nedavno kupio dvorac u Beču, koji je sagrađen još u 12. vijeku. Dvorac nosi naziv „Ebenfurt“ i enormno je prostran. Takođe, ovaj dvorac poseduje i veliki plac, koji se procenjuje na 1,5 hektara. Toni je ovaj dvorac kupio zbog samog istorijskog značaja, ali i zbog restauracije. U restauraciju je uloženo “brdo” para, ali to je bila Tonijeva želja i kao takva ona se mora poštovati.

FOTO: SA KĆERKOM MANUELOM
FOTO: SA KĆERKOM MANUELOM

Toni je i pored silnog bogatstva ostao dosljedan svojoj porodici i svom domu. Nikada nije isticao svoje bogatstvo i time ponižavao ostale ljude oko sebe. Mnogi njegovi prijatelji i poznanici ga smatraju „skromnim milionerom“. Život Tonija Bijelića nije toliko povezan sa sredstvima javnog informisanja i može se reći da on živi jedan vrlo miran i ujednačen život.

Toni je u javnosti predstavljen kao divan, nježan i odan suprug. Njih dvoje su se upoznali sasvim slučajno. Toni zapravo nije znao ko je ona, pošto je cijeli život proveo u Austriji i nije bio upućen u muzički svijet na Balkanu. Oni su se u Beču upoznali uz veliku pomoć njegovog menadžera. Toni je od prvog susreta bio zaljubljen u Draganu. Oni su se godinu dana zabavljali i održavali svoju vezu, iako su bili međusobno udaljeni. Odlučili su da se vjenčaju tokom 1999. godine i to u Beču. Zbog sankcija i restriktivnih mjera, najbliža rodbina Dragane nije mogla da dođe u Beč. Dragana je bila veoma tužna zato što na njenu svadbu nisu mogli da dođu ni njeni roditelji.

Toni je bio izuzetno kreativan i romantičan, kada je u pitanju način na koji je zaprosio svoju voljenu suprugu.

Pola miliona eura

Naime, Toni je zaprosio Draganu dok su čekali na semaforu. Njihov brak je uspio da iznjedri dvoje djece i to kćerku Manuelu i sina Marka. Toni je prije tri godine bio bolestan i imao upalu pluća. Dragana se tada nije odvajala od svog supruga i ona tvrdi da je to bio najgori period u njihovom braku.

FOTO: SA SINOM MARKOM/INSTAGRAM
FOTO: SA SINOM MARKOM/INSTAGRAM

Njihova ljubav je beskrajna, kao i njihova međusobna podrška. Toni se i nakon dvije decenije braka ponaša kao dječak koji je “do ušiju” zaljubljen u svoju djevojčicu. O tome svjedoči poklon koji je Toni predao svojoj supruzi za 50. rođendan. U pitanju je bio automobil marke Mercedes, vrednosti oko pola miliona eura.

Zanimljivo je i da Draganinog muža svi znaju kao Tonija tim imenom ga oslovljavaju, a njegovo pravo ime je ustvari Antonije Bijelić, prenio je Espreso.rs bogatu i živopisnu biografiju ovog milionera.