Region

Ivan Pernar nakon debakla u Zambiji voza Ferrarija u Dubaiju: ‘Možemovci bi najradije da kopam po kontejnerima’

Nakon što je hrvatska osmorka oslobođena optužbi za pokušaj trgovanje djecom u Zambiji, brojni su se zapitali kada se bivši saborski zastupnik Ivan Pernar vraća u Hrvatsku.

FOTO: FACEBOOK PRINTSCREEN VIDEO IVAN PERNAR
FOTO: FACEBOOK PRINTSCREEN VIDEO IVAN PERNAR

Podsjetimo, Pernar je u Zambiji svjedočio protiv Hrvata, posebno se okomivši na Noah Kraljevića za kojeg je naveo da je nekoć, prije promjene spola bio žena, kako je u Zambiji na snazi zakon kojime su LGBTQ+ osobama, ako ih se uhvati, prijete visoke zatvorske kazne, čak i doživotne, prenosi Zagreb.info.

Sudeći po Pernarovoj Facebook stranici, još uvijek se nije vratio u Hrvatsku te je na svome Facebooku objavio video kako je trenutno u Dubaiju.

“Pozdrav iz Dubaija”, napisao je Pernar uz video kako na ulicama poznatog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata vozi Ferrari.

“Možemovci bi najradije da kopam po kontejnerima”, napisao je u novom statusu.

Pritom je poslao poruku hrvatskim medijima.

“Mogu mediji pričati o Velimiru Bujancu što god hoće, ali on je najveća legenda hrvatskog novinarstva”, prokomentirao je Pernar kontroverznog novinara koji se nerijetko susreće s kritikama za neistinito izjašnjavanje, poticanje na netrpeljivost i govor mržnje.

Pozdrav iz Dubaia!

Posted by Ivan Pernar on Thursday, June 8, 2023