Jet set

Sharon Stone oduševila pratitelje pozirajući u bikiniju

Glumica Sharon Stone je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju te oduševila pratitelje izgledom.

FOTO: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
FOTO: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

“Spremna za ljeto”, navela je u opisu, a uslijedili su brojni komplimenti fanova. “Ona je još uvijek jedna od najljepših žena na svijetu”, “Potpuno prirodna. Svaka čast”, “Ova žena nema kompleksa”, “Legendarna si”, neki su od njih.

Fotografija prikazuje slavnu glumicu kako stoji u svojoj dnevnoj sobi noseći crne sunčane naočale. Sharon također uspijeva na fotografiji graciozno uhvatiti i svoj tanak struk i zategnuti stomačić u selfiju u ogledalu.

Dobro održavanu formu pripisuje kombinaciji zdrave prehrane, rigorozne tjelovježbe i puno odmora. Sharon je tako osmislila hranjivi doručak od lubenice s feta sirom, mentom, maslinovim uljem, solju i biberom, u kombinaciji s tostom od kiselog tijesta bez glutena i biljnim čajem.

Čvrsto vjeruje u dobrobiti redovne tjelovježbe, potičući obožavatelje da svakodnevno rade čučnjeve kao vježbu za cijelo tijelo. Glumica uživa i u plivanju, a i redovno se takmiči u plankingu sa svojim sinovima.