Magazin

Bila je najljepša žena planete, a večeras je napravila haos u Kanu: Nosi haljinu koja balansira na ivici između užasa i genijalnosti, ali definitivno stavlja u centar pažnje

Večeras je na redu treće večer festivala u Kanu, a premijera filma "Indiana Jones and the Dial of Destiny" okupila je brojna slavna lica iz Evrope i svijeta. I ovog puta smo uživali u glamuroznim kreacijama slavnih dama, a tradicionalna gošća ove prestižne manifestacije je i čuvena Indijka Ajšvarija Raj.

FOTO: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE
FOTO: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE

Kanski festival je nezamisljiv bez nekada najljepše žene svijeta, a ona se uvijek potrudi da donese malo “drame” na crveni tepih.

Čuvena indijska manekenka i glumica na Kanski festival stigla je u prilično dramatičnoj i veoma avangardnoj kreaciji koju definitivno ne bi svako mogao da iznese! No, njoj je pošlo za rukom da čak i u ovome izgleda u najmanju ruku zanimljivo.

@gala.fr

#aishwaryarai #cannes2023 @L’Oréal Paris @Hôtel Martinez Cannes 🇫🇷

♬ original sound – Siangyoo – Siangyoo

Ajšvarija je izabrala veoma neobičnu, pomalo futurističku kreaciju u srebrnoj boji sa predimenzioniranom kapuljačom i šlepom koji se vukao za njom.

Haljina je inače sačinjena od svjetlucavih perlica i metalnih diskova od aluminijuma, a napred je ukrašena velikom crnom mašnom. Ovu ekscentričnu toaletu potpisuje azerbejdžanski brend visoke mode Sophie Couture, a dopadala vam se ili ne, jasno je da i te kako upada u oči i razlikuje se od svega drugog.

Kako kreacija govori sama za sebe, Ajšvarija nije nosila nikakve aksesoare, niti komplikovanu frizuru, jedino je dodala vamp pečat vatrenocrvenim karminom. Podsjetimo se, ova 49-godišnjakinja je davne 1994, pre gotovo tri decenije, osvojila titulu Mis svijeta, a i dan danas plijeni posebnom harizmom i ljepotom.