Konobarica Mirna pripremala je večeru u Garešnici, a prvo je servirala predjelo naziva Rolling on the river. Glavno jelo Purica i desert You raise me up.
Domaćica je bila jako zadovoljna kako je sve prošlo, a bila je uvjerena da se kolač najviše svidio gostima, što nije bilo tako jer je Ljiljani i Borislavu smetalo puno kafe.
Mirna je dočekala goste sa sviračima i svi su odmah zapjevali, a potom nazdravili rakijom i likerom od vina.
– Rakija je bila dobra, ne mogu reći da je bila loša – u svom stilu komentirao je Borislav, a potom su svi zaplesali.
– Trebalo nam je da se malo zagrijemo – zaključila je Ljiljana.
Rolade od ajvara i špinata punjene sirom i šunkom domaćica je poslužila za predjelo, a svima se svidio izgled rolada. Borislav nije htio puno jesti jer je objasnio da je njemu kasno za večeru, ali pohvalio je predjelo. Svidjelo se i Ljiljani koja je ipak imala malu zamjerku.
– Okus predjela bio mi je dobar, ali mi je u siru falilo soli – objasnila je, a Karlo dodao: ‘Sve je bilo izvrsnog okusa’. Jurica je komentirao kako njemu nije sjelo, ali pojeo je dva komada iz poštovanja prema domaćici.
Za glavno jelo Mirna je poslužila pureće medaljone u bijelom umaku.