Magazin

Ovi horoskopski znakovi su veoma vezani za majke

Svaki horoskopski znak ima svoje jedinstvene osobine i ponašanja, pa tako i veze s majkama mogu biti različite. Ipak, postoje neki znakovi koji su općenito poznati kao privrženi majkama.

FOTO: ILUSTRACIJA/PIXABAY
FOTO: ILUSTRACIJA/PIXABAY

Rak

Rak je poznat kao najemotivniji i najosjetljiviji znak zodijaka, a to je često posljedica njegove duboke povezanosti s majkom. Rakovi su jako vezani za majke i uživaju u njihovoj blizini, a majke Rakova su često jako zaštitnički nastrojene prema svojoj djeci.

Lav

Lavovi imaju snažnu osobnost i jaku želju da budu u centru pažnje, ali često imaju i duboku vezu s majkom koja im je pružala podršku i ohrabrivanje. Majke Lavova često su izuzetno ponosne na svoju djecu i uvijek su spremne dati im podršku.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj ustrajnosti i tvrdoglavosti, ali i po svojoj ljubavi prema porodici. Majke Bikova često su jako brižne i zaštitnički nastrojene prema svojoj djeci, a Bikovi to jako cijene.

Vaga

Vage slove kao znak koji teži harmoniji i ravnoteži, a to ih često povezuje s majkama koje su također sklone pronalasku zajedničkog jezika i rješavanju konflikata. Vage često imaju jako dobar odnos s majkama i vole provoditi vrijeme s njima, piše index.hr.