Magazin

5 astro znakova kojima sezona Riba donosi ogromnu sreću u ljubavi

Sezona romantičnih i intuitivnih Riba je počela i doneće sreću u ljubavi za 5 horoskopskih znakova.

FOTO: UNSPLASH
FOTO: UNSPLASH
Ilustracija

Na sajtu Sensa.hr izdvajaju pet horoskopskih znakova kojima će tokom sezone Riba sve ići po planu kada je riječ o ljubavi i romantici.

Pročitajte još

Bik

Bikovi su motivisani kompletnim doživljajem ljubavi jer ih na jednak način privlači i fizička i emotivna bliskost. Oni traže partnera s kojim će zajedno duboko doživljavati svijet oko njih, a tokom ove sezone očekuje ih zanimljivo romantično iskustvo. Posebno je dobra vest za Bikove koji su ranije započeli odnos jer će se upravo tokom ove sezone taj isti odnos razviti u ozbiljnom smjeru kakav su priželjkivali.

Rak

Rakovi su horoskopski znak koji mir pronalazi u bliskim odnosima s porodicom i prijateljima. Oni vole da provode vrijeme uz uski krug najbližih, a tokom ove sezone ljubav će cvjetati u njihovom životu.

Slobodni Rakovi konačno bi mogli da upoznaju nekog vrijednog pažnje i da otvore srce kako već dugo nisu. Držati lične granice čvrstima jako je važno, ali moraju pronaći način za sigurno i potpuno emocionalno povezivanje.

Lav

Lavovi su glasni, ponosni i jednostavno vole da budu obožavani. Ljubavni odnosi za njih su i te kako važni jer ne vole samoću. Ovo će biti plodno vreme za pronalazak ljubavnika koji će konačno odgovarati kriterijiumima kojima teže u ljubavi. Potrebno je ne pristajati na manje od onoga što traže – snižavanje kriterijuma nikada nije dobar korak za blagostanje u ljubavi.

Vodolija

Vodolije su vjerne i odane, a u partneru uvijek traže intelektualnu kompatibilnost. Potrebno im je da pronađu partnera s kojim će moći da vode ravnopravan dijalog o različitim temama, a uskoro bi u njihov život mogla da uđe osoba sličnih afiniteta.

Upoznaće nekog zanimljivog na neobičan način, što će uneti dozu misterije u ovu vezu. Jačanje ljubavi osjetiće i Vodolije u dugim ljubavnim vezama – ova sezona prema njima je i te kako blagonaklona.

Ribe

Ribe su jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, a poznate su po tome što vjeruju u ljubav do kraja života. One su osjetljive i brižne, a kada pronađu pravu osobu za sebe, učiniće sve da njihova veza uspije.

Od partnera očekuju privrženost i pažnju, a njihov unutarnji glas vodi ih do najsigurnijih odluka u ljubavi.

Tokom ove sezone potreba za ljubavi biće naglašenija nego ikada prije, a moguće je da će doći do velikih promjena – slobodne Ribe mogle bi da upoznaju osobu svog života, a one u vezama konačno će odlučiti u kojem će se smjeru nastaviti taj odnos.