BiH

U Cazinu protesti “Svi smo mi Azur”, za mladog košarkaša kojeg su teško pretukli

U organizaciji neformalne grupe građana Svi smo mi Azur, a povodom nedavnog pokušaja ubistva mladog košarkaša Azura Terzića, danas će se održati mirni protesti u Cazinu, gdje će pored njihovih sugrađana, oštećenoj porodici Terzić podršku pružiti i porodice Memić i Dragičević.

FOTO: FACEBOOK / SVI SMO MI AZUR
FOTO: FACEBOOK / SVI SMO MI AZUR

Kako su najavili iz neformarmalne grupe građana, protesti će biti održani u centru Cazina na Trgu Alije Izetbegovića i ispred Policijske stanice Cazin. Također, u subotu će se održati šetnja za svu djecu, ispred OŠ Cazin do Gimnazije, podom do Cazin City Centra.

Podsjetimo, nemili događaj se desio 2. oktobra, kada je mladi košarkaš KK Igman Burch pronađen iza diskoteke Advantage slomljene kičme, nekoliko metara ispod stražnjih vrata diskoteke.

Njegova porodica se ranije obratila objavom na Facebook profilu, a ističu kako sumnjaju da se radi o pokušaju ubistva. Navode da nisu dobili niti jedan snimak s tržnog centra jer im je rečeno kako kamere nisu radile.

Za sve prijatelje koji su pitali da li će biti nekog okupljanja.. Neformalna grupa gradjana iz Facebook grupe SVI SMO MI…

Posted by Haris Samardžić on Wednesday, October 26, 2022

Prihvati notifikacije