Jet set

Tea napisala pjesmu Olji: Poslušajte "Hajde komandante"

Nakon učešća u "Zvezdama Granda" Tea Tairović veliki uspjeh doživjela je sa pjesmom "Hajde" i od tada postala jedna od najpopularnijih mladih pjevačica.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Iako je tokom svoje karijere napisala nekoliko tekstova za svoje numere, sada se upustila u novu avanturu.

Koleginici Olji Bajrami napisala je tekst i muziku za novu pjesmu “Hajde komandante” zbog čega priznaje da ima veoma veliku tremu, piše grand.online.

– Prva pjesma koju sam napisala Olji Bajrami, koja je svojim glasom, harizmom i energijom pjesmi dala baš ono što joj treba. Olja srećno! Bilo mi je veliko zadovoljstvo – poručila je Tea koja ne krije ponos, ali i uzbuđenje zbog reakcija publike.

“Ona ti je dosadna, jer nije kao ja bezobrazna. Dok noćima me dozivaš, ja ubica sam tvoj bez dokaza. I muči te nostalgija, o da li je ljubav ili magija. I varaćeš je znam bez obraza, ja ubica sam tvoj bez dokaza” glase stihovi novog singla koji fanovi ne mogu da prestanu da komentarišu.

“Čoveče ova Tea ispade superžena”, “Sve pohvale za Teu i Olju”, “Sjajan ste tandem”, “Tea Tairović je talenat, nema šta”, “Bravo djevojke!”, “Ovo će da grmi”, “Ma već je hit”, samo su neke od prvih reakcija.

U videu ispod poslušajte “Hajde komandante” i procijenite kakav su spoj Tea i Olja:

Prihvati notifikacije