Magazin

Tako se to radi: Vrhunski stajling Julije Roberts bez imalo gole kože

Julia Roberts na gala večeri muzeja Academy Museum Of Motion Pictures održanoj u Los Angelesu primila je nagradu za ikonu, koja se ove godine prvi put dodjeljivala na tom događanju.

FOTO: GULIVER IMAGE
FOTO: GULIVER IMAGE

Drugo izdanje događanja, kojem je cilj prikupljanje sredstava za otvaranje novog muzeja, okupilo je brojne slavne osobe.

Jedna od najistaknutijih među njima bila je, naravno, oskarovka Julia Roberts, koja je u crno-bijeloj kombinaciji izgledala vrlo šik, a da nije otkrila nimalo gole kože. Prema prijedlogu njezine stilistice Elizabeth Stewart, glumica je nosila kreaciju američkog modnog dizajnera Thoma Brownea, šivanu isključivo za nju.

Julijin outfit sastojao se od dugačke crne haljine sa šlepom, koja u gornjem dijelu ima dodatak u stilu bijele košulje sa svijetlosivim prugama upotpunjen svjetlucavim privjeskom. Preko haljine Julia je nosila duži crni sako klasičnog kroja s dvorednim kopčanjem.

FOTO:
FOTO:

Vrlo otmjen i elegantan stajling glumica je upotpunila s malim svjetlucavim naušnicama i crnim lakom na noktima. U toj kombinaciji Julia Roberts nije bila samo dobitnica nagrade za ikonu, već i modna pobjednica večeri.

Prihvati notifikacije