Život

Sloba Radanović, nakon što je spasio život čovjeku, opisao dramu sa Pančevačkog mosta

Slobodan Radanović danas je oko 16 časova odgovorio čovjeka od namjere da skoči sa Pančevačkog mosta, a sada se tim povodom oglasio za Blic.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Mislim da od ovoga svega ne treba praviti senzaciju, i potencirati herojstvo. Poenta ove priče je tuđa nesreća i pitanje zbog čega je čovjek želio da oduzme sebi život, kaže Sloba.

Pjevač smatra da je samo ljudski postupio.

– Ja sam se zatekao u tom momentu na Pančevačkom mostu i postupio sam logično. Najteže je prići čovjeku. Pričao sam sa njim i tražio sam da mi da ruku dok razgovaramo. Pitao sam ga šta je razlog za takav čin. Govorio mu da ništa nije vrijedno toga. U jednom trenutku sam ga uhvatio za ruku. Bio je priseban čovjek, razuman, kaže on.

Slobodan je iskoristio pravi trenutak da povuče čovjeka preko mosta.

– Prepoznao me je i rekao mi da sjednem u auto i da idem svojim putem. Skupilo se tu još ljudi koji su pomogli. Kada sam prepoznao da je pravi trenutak, povukao sam ga preko mosta, dva-tri momka su mi tu pomogla i hvala Bogu sve se završilo kako treba. Svako bi trebalo da postupi isto, nadam se da će čovjek pronaći svoj mir i da se ovo neće ponoviti. Ne smijemo okretati glavu na tuđu nesreću, rekao je Radanović za Blic.

Prihvati notifikacije