Jet set

Sidik Šabanović sprema spektakl u Bosni, stižu i gosti iznenađenja: „Obećavam da neću stati“

Nakon što je u velikom finalu sedamnaeste sezone „Zvezda Granda“, Sidik Šabanović zauzeo deveto mJesto, pJevač se oglasio i otkrio da li je zadovoljan plasmanom, ali i kakvi su mu planovi.

Sidik Šabanović
FOTO: GRAND

Kako je rekao nastaviće da se trudi, ali će i u znak zahvalnosti svojoj publici pripremiti veliko iznenađenje u rodnom gradu.

-Dragi moji Bosanci i Hercegovci, moji Visočani, prijatelji, poznanici i svi oni koji su na bilo koji način doprineli mom uspehu na prestižnom takmičenju „Zvezde Granda“, želim iskreno i od srca da vam se zahvalim na podršci, zdravi i živi mi bili! Uvijek može bolje, ja vam obećavam da neću stati, moje je da se trudim, da radim, a samo dragi Bog zna šta je i u kom momentu za nas najbolje pa tako i za mene- poručio je Sidik.

Pročitajte još

Iako pobjednička statua nije završila u nejgovim rukama, Šabanović je riješio da svoje treće učešće i plasman u finalu proslavi sa publikom, onako kako dolikuje.

-Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavam da ću svoj prvi koncert održati u svom rodnom gradu, Visokom, 26. jula. Mislim da ćemo moj tim i ja, uz mog mentora Bosanca, koji je ujedno i specijalni gost te večeri, da napravimo nešto za pamćenje. Naravno biće tu i gosti iznenađenja, neki od mojih kolega iz takmičenja- otkrio je Sidik.

Podsjetimo, ekipa Granda imala je ekskluzivnu priliku da posjeti porodičnu kući i farmu Sidika Šabanovića u Visokom, u Bosni i Hercegovini.

Tom prilikom pjevačev otac je otkrio šta se promijenilo u njihovo životu, od kada je Sidik postao dio „Zvezda Granda“.

Promijenilo se mnogo togaovo mu je treća sezona, ali je veliki uspjeh što je sada u finalu. Nadam se, ako Bog da, da će dobiti podršku iz ovih naših gradova blizu Visokog. On je za nas najbolji – rekao je Sidikov tata za Grand pre spektakularnog finala.