Jet set

Osam pjevača objavilo zajedničku novogodišnju pjesmu

Osam poznatih pjevača – Ksenija Erker, Jimmy, Amir Kazić Leo, Ivana Marić, Max Hozić, Tina Kresnik, Mario Lipovšek Battifiaca i Gordan Gregurović – udružilo je svoje izvrsne vokale u pjesmi „Sretna nova godina“.

FOTO: ARTON MUSIC
FOTO: ARTON MUSIC

Riječ je o pjesmi „Sretna nova godina“ autora Alena Orlića i Ivana Mikulića koji su navedene pjevače okupili pod zajedničkim imenom Novogodišnjih 8.

Max Hozić u pjesmi „Sretna nova godina“ pojavljuje se u dvjema ulogama: u ulozi jednoga od pjevača i u ulozi redatelja videospota. Max kaže da je veselje na snimanju spota bilo na vrhuncu, smijeha kao u priči, a sve se nastavilo i na afteru nakon snimanja zahvaljujući Ivani Marić koja ga je organizirala, a ističe i da je glazbena diva Ksenija Erker oduševila sve prisutne svojim pozitivnom energijom i duhovitošću.

Divnu atmosferu na snimanju spota ističu i svi ostali pjevači, a Ivan Mikulić i Alen Orlić kažu da su sretni što su u svojoj novogodišnjoj pjesmi uspjeli okupiti tako kvalitetne i drage pjevače s kojima je bilo predivno raditi jer su svim srcem sudjelovali u stvaranju pjesme i videospota.

Prihvati notifikacije