Jet set

Oglasio se gradonačelnik New Yorka o “potjeri” Meghan i Harryja: Teško je povjerovati

Gradonačelnik New Yorka Eric Adams obratio se novinarima o slučaju Meghan i Harryja koji tvrde da su umalo poginuli u New Yorku od progona paparazza. Gradonačelnik je izrazio zabrinutost, ali i dodao da mu je teško povjerovati da se u New Yorku odvijala brza potjera koja je trajala dva sata.

FOTO: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
FOTO: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

– Teško je povjerovati da se događala potjera koja je uključivala veliku brzinu i da je trajala dva sata. Saznat ćemo koliko je to trajalo. No, ako je trajalo i deset minuta, opet je opasno. Mi ovdje imamo puno prometa i pokreta, puno je ljudi na ulicama. Bilo kakva potjera takve vrste je neprimjerena. Policija ponekad radi u ekstremnim situacijama, kad lovi kriminalce, rekao je.

Njujorška policija kaže da je vožnja bila izazovna, ali niko ne spominje sudare i katastrofu osim Meghan i Harryja koji su jučer objavili dramatično saopćenje u kojemu tvrde da su umalo poginuli.

-Sinoć su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i gospođa Ragland bili uključeni u gotovo katastrofalnu potjeru automobilom vrlo agresivnih paparazza. Ova potjera, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je zamalo višestrukim sudarima u kojima su sudjelovali drugi vozači na cesti, pješaci i dva policajca, objavili su Harry i Meghan.

Prihvati notifikacije