Politika

Nikšić: Našoj djeci ne treba mogućnost da sa ličnom kartom idu u Tursku ili bilo gdje drugo, treba im sigurnost u njihovoj zemlji

Nermin Nikšić, predsjednik SDP BiH na preizbornom skupu u Ključu poručio je kako nama ne treba da bez pasoša idemo u Tursku, već nam treba sigurnost u našoj zemlji.

FOTO: NERMIN NIKŠIĆ/TWITTER
FOTO: NERMIN NIKŠIĆ/TWITTER

“Našoj djeci ne treba mogućnost da sa ličnom kartom idu u Tursku ili bilo gdje drugo, treba im sigurnost u njihovoj zemlji da sebi obezbijede život dostojan čovjeka.

Nema pregovora sa osovinom koja je zavila zemlju u crno, jer nama je dosta trećih entiteta, sudskih procesa, političkih igrokaza, SDP BiH neće glumiti u filmovima koje režiraju režiseri koji su raselili pola miliona naše djece”, naglasio je Nikšić.

Podsjećamo, predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan boravio je početkom septembra u našoj zemlji i nakon sastanka sa članovima Predsjedništva BiH kazao kako građani naše zemlje i Turske mogu očekivati da će uskoro moći putovati u ove dvije zemlje samo sa ličnom kartom. Mnogi su ovaj potez protumačili kao preizborni neumjesni trik kako bi se skrenula pažnja sa važnih stvari.

Našoj djeci ne treba mogućnost da sa ličnom kartom idu u Tursku ili bilo gdje drugo, treba im sigurnost u njihovoj…

Posted by Nermin Nikšić on Saturday, September 17, 2022

Prihvati notifikacije