Magazin

Milica se udala za misterioznog Rusa i postala "besramno" bogata: Studirala pravo, napustila Srbiju i promijenila lični opis

Jutjuberka iz Srbije Milica Polskaja imala je veoma zanimljivu sudbinu do sada.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Naime, iako je studirala prava na državnom fakultetu, bila je rješena da uspije i sama zaradi novac za sebe. Odlazi u Dubaji, gdje joj jedna susret mijenja život iz korijena. Pažnju javnosti privukla je udajom za bogatog Rusa sa kojim ima četvoro djece.

Milica Vidosavljević, kako joj glasi djevojačko prezime, rođena je u Boru, a kasnije se zbog studija preselila u Niš, gdje je pobjedila na izboru za mis 2010. Nedugo nakon pobjede, Milica je napustila je Pravni fakultet i preselila se u Dubaji. Tamo je prvo radila kao manekenka, a onda i kao menadžer u Kavali klubu, što se ispostavilo kao životna prekretnica.

– Studirala sam državni Pravni fakultet dvije godine. Na početku sam bila na budžetu, dok sam u trećoj morala da pređem na samofinansiranje. Riješila sam da zaradim novac sama za školovanje i tako sam krenula u Dubai. Prvi put sam otišla na ljetovanje, a kasnije i da radim. Potpisala sam ugovor preko maila, imala online intervju preko Skype i dobila posao hostese. Kartu i smještaj mi je na početku obezbjedila kompanija. Kasnije sam unaprijeđena i prešla sam da radim kao PR u “Kavali” klubu – započinje za Blic svoju priču Milica.

Prije nezamislivog bogatstva u kom se obrela poslije udaje, ova djevojka živjela je sasvim običan način. Međutim, famozan susret sa suprugom Rusom joj je omogućio da živi bajku.

Upoznali smo se u noćnom klubu u kom sam radila. Prvi put nisam željela da se upoznam sa njim, jer je dva sata prije toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Njegov drug je ogroman i debeo, i pred kraj on, moj sadašnji muž, pošalje svoju drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu – otkriva kako je izgledao njen prvi susret sa mužem i nastavlja:

Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dvije čaše sa šampanjcem i nasmijao se. Ostala sam kratko sa njima, jer je bio prelijep. Taman ten, bijeli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu poslije sat vremena svoj broj telefona i malo smo igrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu “ona će meni da rodi sina” – ispričala je influenserka.

Prvi sastanak je izgledao veoma zanimljivo, jer Milica nije znala ruski, a njen sadašnji suprug nije govorio engleski.

– Na prvi sastanak on je došao sa velikim buketom ruža i bombonjerom u obliku srca. Ja nisam znala ruski, on nije znao engleski, mi smo se sporazumjevali rukama i nogama, i četiri sata je sve to trajalo. Poljubili smo se na trećem sastanku – kaže Milica i ističe kako joj je rekao da ju je njemu poslao sam Bog.

Iako se u medijima dugo spekulisalo da joj je partner milijarder, Nišlijka tvrdi suprotno.

– U tome nema istine da je milijarder. Biznismen je, ima svoju fabriku i to je sve što želim o tome da kažem – izričita je Milica.

Identitet svog muža i dalje krije od očiju javnosti.

– Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako – poručuje Milica i ističe da je ona romantičnija od supruga.

Uživa u skladnom braku u kojem je dobila i četvoro djece – Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. A nekadašnja misica ističe da je majčinstvo umnogome promijenilo.

– Spoznala sam šta je to bezgranična ljubav. Sada sam mnogo zrelija i imam neke druge prioritete nego kada sam živjela u Srbiji. Ipak, ja sam iz zemlje otišla jako rano, a tada su mi na prvom mjestu uvijek bili izlasci i fakultet – iskrena je Polskaja.

Dodaje da joj u Srbiji nikada nije ništa falilo, jer su joj roditelji, kao i baka i deka, obezbjedili sve šta joj treba. Lepa plavuša neretko sa svojim pratiocima, kojih ima preko 250 hiljada, deli detalje iz privatnog života koji je preplavljen luksuzom, ali Milica posebno naglašava da su, zapravo, sitnice te koje joj dan čine lepšim.

Međutim, iako je pobjedila na takmišenju u ljepotu, ova mlada dama je dosta toga promijenila na sebi, te je na fotografiji sa izbora za miss gotovo neprepoznatljiva.

FOTO: SCREENSHOT
FOTO: SCREENSHOT
Prihvati notifikacije