Jet set

Milena Ćeranić priznala "strašnu" istinu: Voljela sam zauzetog muškarca

Milena Ćeranić pričala je u emisiji o osjećanjima prema zauzetom muškarcu, kao i o detaljima iz porodice, koji javnosti nisu bili poznati.

FOTO: PRINTSCREEN / PREMIJERA
FOTO: PRINTSCREEN / PREMIJERA

Pjevačica je za vrijeme gostovanja u jednoj emisiji progovorila je o svojoj ljubavnoj vezi sa oženjenim muškarcem, a kako je istakla, najbitnije u svemu je sebi priznati emocije, da ne bi došlo do greške. 

– Voljela sam oženjenog čovjeka i u čemu je problem. Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je živite i osjetite, kako biste mogli da ne pravite glupost u svom životu i nastaviti da idete dalje. Ustvari, moram da se ispravim, nisam voljela oženjenog, nego zauzetog – rekla je pjevačica.

Milena Ćeranić, pored muzike i glume, obožava i pisanje, a sada je otkrila da je talenat za umjetnost naslijedila od oca.

– Tata je jako veliki umjetnik, ali mu je deda na neki način srušio snove. Gdje ćeš ti jednom Crnogorcu da spomeneš da želiš da upišeš glumu. Ostao je zarobljen veliki umjetnik u njemu. Voli da piše, slika i svira gitaru. Od njega sam naslijedila taj talenat i u posljednje vrijeme i ja sam počela da pišem, ali poeziju – izjavila je pjevačica za “K1”.

Prihvati notifikacije