Jet set

Marija Šerifović: "Zbog njega sam potrčala prvi put nakon osnovne škole!"

Nakon samo tri nedjelje redukovane ishrane i redovnih treninga pjevačica Marija Šerifović pohvalila se činjenicom da je skinula čak pet kilograma, a kako kaže planira da nastavi disciplinovano do finalnog rezultata.

FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE
FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE

Po planu nutricioniste Marija bi trebalo da za četiri nedjelje programa skine čak 7 kilograma, a sudeći po volji koju ima cilj joj je bliži nego ikad. U cijelom procesu nije sama, već ima podršku gomile ljudi koji je okružuju, čime se i pohvalila u svom novom vlogu.

–Jako je važna ta podrška, od strane prijatelja i porodice, ali ono što je takođe jako važno je i da imate pravog trenera uz sebe. Ja koja sam inače trutina sam se evo pokrenula, i danas ću nakon mnogo godina, vjerovatno od osnovne škole i potrčati. Ako ja mogu onda vjerujte mi svako može. Nema lagano, nema brzo, nema prečice, a najvažnije je da se osjećate dobro – rekla je ona.

Pop zvijezda je dodala i to da je vrijeme da joj tijelo bude u potpunosti funkcionalno s obzirom da će u novembru napuniti 38 godina. Za samo 20 dana imala je čak devet treninga, a po riječima njenog trenera napredak je fenomenalan.

FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE
FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE

-Na prvi trening sam došla u invalidskim kolicima skoro, a sad trener procijenjuje da ću za 90 dana ući u super kondiciju, znači do nove godine. Ako Bog, više sile i moja volja daju. Moram samo da priznam da mi sve ovo teško pada, ali kada se završi onda mi prija. Ja sam rekla mom okruženju da mi ne dozvole samo da postanem ona dosadna osoba koja broji kalorije, priča o fitnesu, bicepsima i tricepsima. Ja zauvijek želim da jedem sve što volim, ali i da doživotno treniram 3 puta nedjeljno – kazala je Šerifovićeva.

Shodno mogućnostima koje svaki čovjek ima Marija je dala još jedan savjet onima koji je prate, a koji se tiče brige o zdravlju.

–Preporučujem svima da ne čekaju ponedjeljak nego da odmah krenu da vode računa. Ja imam trenera ali ko ne može da ga priušti, neka uđe na Jutjub ima videa sa kućnim vježbama, i mislim da svako ima 30 minuta dnevno koje može da posveti tome – apelovala je Mara.

Prihvati notifikacije