Jet set

Let 3 provozao zlatni traktor koji će teleportirati u Liverpool

Mi ne koristimo fosilna goriva jer se borimo za očuvanje prirode, rekao je Mrle.

FOTO: MARKO GRACIN
FOTO: MARKO GRACIN

Nakon putešestvija bijelim svijetom koje su obavili kao zasluženi pobjednici Dore, hrvatski predstavnici na ovogodišnjoj Evroviziji, riječki Let 3, u Kastvu su predstavili svoju pušku protiv ljudske gluposti zlatni električni traktor.

Uzvikom “Brzinom svjetlosti u bolje sutra” udarni letovski dvojac Mrle i Prlja provozali su se trgom Lokvina na traktoru iz radionice kastavskog mehaničara Zorana Drnjevića, a zatim se uputili u Madrid.

“Mi ne koristimo fosilna goriva jer se borimo za očuvanje prirode. Čovjek uz pomoć tehnologije može iskorijeniti glad, siromaštvo i ljudsku glupost, a onda i sve što čovjeka muči, traktor i struja tu su samo simboli transhumanizma”, rekao je brkati roker sa svojom slavnom ŠČ kapom.

Dodajući kako će traktor u Liverpool, mjesto održavanja ovogodišnjeg takmičenja za najbolju pjesmu Evrope, stići teleportacijom, Mrle i Prlja istrpili su sve zahtjeve za fotografiju te se otisnuli u Madrid, jednu od posljednjih stanica službenog Evrovizijskog rasporeda prije iščekivanog nastupa u polufinalnoj večeri 9. maja, piše Novi list.

Prihvati notifikacije