Jet set

Komšije progovorile kakvi su Džinovići privatno, otkrili i koji su im nadimak dali

Porodica pjevača Harisa Džinovića oduvijek je u centru dešavanja, što pjevaču nije baš po volji. Prvo je to bilo kada se oženio dosta mlađom Melinom, a sada im kćerka Đina objavama na društvenim mrežama krade popularnost.

FOTO: HARIS DŽINOVIĆ/GRAND
FOTO: HARIS DŽINOVIĆ/GRAND

-Haris je u prirodi kao i na televiziji, nekako je suzdržan. Djeluje uobraženo, ali mislim da je to njegov način da se odbrani od dosadnih pitanja prolaznika. Znate već kako ljudi mogu biti naporni kada su javne ličnosti u pitanju, a njegov stav govori jasno “ne prilazi”, kroz osmijeh kaže komšija koji živi u zgradi preko puta Harisove vile.

U ovom mirnom dijelu Beograda, teško je bilo naći ljude koji žele da pričaju o Harisu i Melini.-Melina je jedna vesela i harizmatična žena. Prosto kada je vidite ona sija, za razliku od Harisa čiji osmijeh skoro da nikada nisam vidjela. Mi se često šalimo da su njih dvoje “mrgud i ljepotica”, On je zaista stalno smrknut, ali kada mu se javim on otpozdravi, na pitanje kako ste komšija? odgovori “dobro dobro”. Ne mogu da kažem da nije pristojan, ali nije ni pristupačan. Vidimo da se o njihovoj kćerki piše, mala je stvarno lijepa i kao i sva djeca tog doba uvijek sređena, dotjerana. Sina rijetko viđamo, za razliku od nje koja stalno negdje ide, vraća se, dovodi društvo – priča komšinica Mirjana.

Prihvati notifikacije