Jet set

Jeste li zaboravili na Larissu Riquelme, ona vas nije! Strast za fudbalom ostala ista

Prošlo je više od dvanaest godina, ali priča o Larissi Riquelme je ona koja se teško zaboravlja.

FOTO: SPORTAL BLIC.RS
FOTO: SPORTAL BLIC.RS

Navijačicu Paragvaja Svjetsko prvenstvo 2010. godine lansiralo je u orbitu. Njene fotografije i podrška timu postali su viralni. Manekenka je tada obećala da će se javno skinuti ako njen tim dođe u polufinale. To se nije dogodilo, ali Larisa je uprkos svemu zgrabila naslovnice i svjetla reflektora.

I danas je zahvaljujući Mundijalu iz Južne Afrike slavna, posebno u Južnoj Americi. Manekenka je postala svjedočanstvo nekih južnoameričkih brendova, a uz to radi i kao TV i radijski voditelj. Na svom Instagram nalogu, na kojem ima skoro dva miliona pratilaca, sebe definiše kao “stil influensera”. Nije izgubila strast prema fudbalu.

FOTO: LARISSA RIQUELME/INSTAGRAM
FOTO: LARISSA RIQUELME/INSTAGRAM

Sa početkom Svjetskog prvenstva u Kataru 2022., Larisa je pojačala svoju aktivnost na društvenim mrežama jer je na svakom turniru Svjetskog kupa neizbježno prisjetiti se prilike da je prije više od decenije osvojila titulu “Mis Svjetskog kupa”. Nedavno je Larrisa Riquelme pozvana da pozira za časopis “Kriegman”gdje je sve podsjetila da je ona jedina koja može da nosi titulu misice Svjetskog prvenstva jer poslije Južne Afrike niko nije uspio da parira fenomenu sa tog Svjetskog prvenstva.

FOTO: LARISSA RIQUELME/INSTAGRAM
FOTO: LARISSA RIQUELME/INSTAGRAM

Larissa je pokazala da je i dalje u formi. Osim fotografija bojama Paragvaja, ukrala je i više od uzdaha kada se prekrila samo zastavom Katara, zemlje domaćina najveće zabave svjetskog fudbala u 2022.godini. Naravno, tu je bio i neizbježan čuveni mobitel.

Prihvati notifikacije