Jet set

Jennifer Lopez poslala znakovitu poruku usred tračeva o razvodu s Benom

Ako su Jennifer Lopez i Ben Affleck išta naučili u svoja dva pokušaja zajedničkog života, onda je to da se za ljubav, vezu i odnos isplati boriti.

Jennifer Lopez
FOTO: EPA/ ETIENNE LAURENT

A dobrim poznavateljima celebrityja poznato je da se poruke ne moraju verbalizirati i izgovoriti da bi bile jasne i precizne. Posebno odabirom nakita, što je način i 54-godišnje pjevačice, glumice i producentice J. Lo.

Pročitajte još

Jedna od najmoćnijih žena u svijetu showbiznisa pred novinarima se usred glasina o navodnom razvodu s oskarovcem Benom Affleckom, proslavljenim holivudskim glumcem, rediteljom i producentom, prvi put pojavila u Los Angelesu.

U njenom dnevnom, ležernom izdanju frizura je ista, skupljena u rep, a na njezinoj lijevoj ruci i dalje blista vjenčani prsten, jedini komad nakita koji je Jennifer Lopez toga dana nosila prilikom dolaska na trening u plesni studio.

Izjave nije davala, ali u ovom trenutku na svoj je način rekla – sve. Sudeći po njezinom stavu i outfitu ništa se nije promijenilo i sve je isto, premda svjetski mediji bruje o tome da je Benu “prekipjelo, te da se odlučio razvesti”, a prema najgorim, dakako nepotvrđenim tračevima već se i iselio iz njihovog luksuznog doma koji su mjesecima tražili i zajednički uređivali.