Jet set

Jelena Rozga otkrila koji SRPSKI pjevač je osvojio njeno srce: "On je sjajna osoba" 

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Jelena Rozga, jedna je od najomiljenijih pjevačica u regionu. Pjevačica je otkrila da joj epitet “omiljene” veoma prija, kao i da je zbog toga odlučila da publici priredi neviđeni spektakl do sada. 

Nema ništa ljepše od toga da te voli cijela regija i da tvoje pjesme pjevaju od početka do kraja! Zato sam i došla na ideju da snimim akustični album na kojem se nalazi 19 mojih najvećih hitova. Pjesma „Zar je ljubav spala na to“ sa Matijom Cvekom je mogla ići kao bonus na tom albumu, jer se ona izdvaja od svih drugih pjesama. S njom smo se igrali aranžmanski, a druge su takve kakve jesu, samo smo ih odsvirali uživo. Uživali smo u svemu tome, još uvek radimo. Baš nakon ovog našeg razgovora idem u studio da otpjevam još tri pjesme i gotova sam sa albumom”, kazala je Rozga danas Bošku Jakovljeviću u emisiji „Kec na jedanaest“.  

“Veliki posao je to bio i da sam znala da će mi oduzeti ovoliko vremena i živaca vjerovatno bih pričekala s ovim projektom još deset godina. Ali, mislim da će se isplatiti i da će se publici mojoj jako svidjeti”, rekla je Jelena u emisji i otkrila da će se na novom akustičnom albumu naći i pjesme koje je otpjevala u grupi “Magazin”. 

“Biće tu najveći hitovi koje sam otpjevala u grupi, a morala sam na album staviti i pjesmu „Ti si želja mog života“. Tu su i „Rano“, „Ginem“… sve su to prekrasne pjesme i  uživaćete stvarno. Ostale su iste samo smo dodali puno gudača, harmonike francuske, mandoline, Mediteran… puno je lijepo! Nema kompjutera, sve je uživo odsvirano i otpjevano. Nas 20, svi u jednoj prostoriji, pjevamo i guštamo. Kao u ona dobra stara vremena kada nisu postojali kompjuteri. Nema popravljanja falša na ovom albumu, sve je stvarno”. 

Obožavam Sašu Matića! 

Poznata pjevačica danas je na K1 televiziji govorila i o duetu sa Sašom Matićem. 

“Obožavam pesmu „Ti i ja“, i obožavam Sašu Matića i sve što on radi. On je sjajan čovjek prije svega, a sjajna je i pesma, sve se nekako poklopilo. Pjesma je veliki regionalni hit i presretna sam zbog toga. Presretna sam i što ove godine Saša i ja radimo i velike koncerte u arenama. Saša će raditi Zagreb, Split i Beograd, pa tako i ja. Ovom prilikom ću najaviti svoj beogradski koncert koji je 7. aprila sljedeće godine i o kojem sanjam već jako jako dugo i san se ostvario! Pozivam sve da dođu na veliki koncert u Areni. Dođite mi svi! Radićemo i veliku promociju albuma u Beogradu i Zagrebu, puno ćemo se viđati”, rekla je Jelena Rozga sa osmijehom.   

Prihvati notifikacije