Politika

Jednoglasna odluka: Milovan Bjelica je kanidat SDS-a na izborima

Milovan Bjelica kandidat je Srpske demokratske stranke za načelnika opštine Sokolac na oktobarskim lokalnim izborima, jednoglasna je odluka sokolačkog odbora ove stranke.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Bjelica je predstavio program “Sokolac za novi vijek”, platformu oko koje će se okupiti lista za odbornike SDS-a.

On je pojasnio da taj program predstavlja potpuni iskorak u bolje i prosperitetnije sutra, bez neizvjesnosti i turbulencija kakve su bile prethodne četiri godine.

Pročitajte još

Bjelica, koji je i aktuelni načelnik opštine, rekao je da je Sokolac u proteklih 10 godina postavio osnovu za izgradnju grada od 30.000 stanovnika, navodeći da su to kapaciteti vodovoda i kanalizacione mreže čiji završetak se privodi kraju.

“Tu je i potpuna pokrivenost opštine optičkim kablom. Nakon što smo osigurali temelje, možemo da krenemo u izgradnju, od Gradske kuće, preko solarne elektrane i mnogih drugih projekata sa kojima će javnost biti blagovremeno upoznata”, dodao je Bjelica, objavljeno je na sajtu opštine.

Opštinski odbor je izabrao kandidatsku listu za odbornike, a nosilac je Dejan Elez.

Iz ove stranke je poručeno da predstojeći lokalni izbori za Sokolac predstavljaju referendum o pitanju projekata za budućnost Sokoca.

“Na ovom putu imamo apsolutnu podršku svih organa Srbije. Pružaju nam i pružiće nam svu logističku, moralnu i finansijsku pomoć. Nikada u istoriji Sokoca i Romanije nije bila bolja saradnja između Sokoca i Srbije”, podvukao je Bjelica.

SDS na lokalne izbore u oktobru izlazi kao “SDS – Volja naroda”.