BiH

Javio se Zahid, vozač iz Gradačca: "Hvala Draganu na pomoći, mi vozači smo dokaz poštovanja i aBd srest ćemo se u ljepšim uslovima"

Nakon današnjeg lijepog gesta u Austriji vozača kamiona iz Mrkonjić Grada javio se vozač koji je dobio pomoć od Dragana.

FOTO: SCREENSHOT/FACEBOOK/GRANIČNI PRIJELAZ MALJEVAC
FOTO: SCREENSHOT/FACEBOOK/GRANIČNI PRIJELAZ MALJEVAC

Naime, radi se o vozaču Zahid.M iz Gradačca koji se zahvalio putem portala GPMaljevac.com

“Želim da se zahvalim Draganu.L još jednom, ja sam taj vozač koji je jutros bio iz Gradačca u Austriji, tako da smo manje od 5 min riješili brzo i efikasno. Ja i Dragan ubrzo aBd da se vidimo u ljepšem mjestu i vremenu. U svakom slučaju jedni drugim trebamo da se pomažemo, nebitno ko si i šta si, bitno je da si ČOVJEK mislim tako da i kolega Dragan misli želim svima sve najbolje i najljepše od srca, Zahid.M, vozač iz Gradačca.”

Podsjetimo, jutros oko 8 sati vozač kamiona iz BIH je zbog snijega zapeo na autocesti u Austriji kod Villacha i blokirao izlaz s autoceste.

Radilo se o vozaču iz Gradačca po imenu Zahid.M, nemoćan i razmišljajući kako se izvući iz te situacije u tom trenutku nailazi spas, vozač drugog kamiona takodjer iz BiH, Dragan.L inače rodom iz Mrkonjić Grada.

Dragan mu nudi pomoć u izvlačenju kako nebi bio kažnjen jer je od ophodnje ASFINAG dobio još samo 5 minuta da proba riješiti problem ili će oni zvati policiju a to znači kazna i svašta nešto, navodi Dragan za portal GPMaljevac.com.

Stanimo i pomozimo jedni drugima, bio sam sretan što sam mu uspio pomoći da ne bude još i kažnjen. Riješili smo sve brzo i život ide dalje. Pozdrav svima od nas vozača jer mi ne gledamo ko je kakve nacije ili vjere, svi za jednog jedan za sve.

Prihvati notifikacije