Jet set

Harry i Meghan putovanjem u Nigeriju izazvali burne reakcije: Ignoriraju sva pravila

Da Buckinghamska palača više nema kontrolu nad ponašanjem princa Harryja bilo je odavno jasno, a posljednje putovanje u Nigeriju razljutilo je kralja iz više razloga.

FOTO: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
FOTO: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Situacija u kraljevskoj porodici nikako da se smiri, a princ Harry i Meghan Markle kao da svojim ponašanjem namjerno provociraju reakcije iz Londona. Iako je putovanje u Nigeriju bilo važna prekretnica u promociji ‘Invictus Games’, Meghan i Harry nisu propustili priliku da predstave kraljevski glamur, a kralj Charles zbog medijske popraćenosti ove avanture kipti od bijesa.

– William je apsolutno bijesan i odlučan pronaći način da spriječi takve slike u budućnosti – otkriva izvor za strane medije komentirajući putovanje koje je imalo energiju neslužbene kraljevske turneje odbjeglog para.

Pročitajte još

Skupocjene modne kreacije Meghan Markle privukle su pažnju onih zainteresiranih u modu, a druženje s ljudima Nigerije mnogi su iščitali kao pokušaj naglašavanja humanitarnog duha.

– Činjenica je da su Meghan i Harry tretirani kao da je riječ o službenoj kraljevskoj turneji. Sve tipične značajke kraljevske turneje bile su tu, jer je par dočekan plesom i pozivan na razne prijeme i školske posjete – otkriva izvor naglašavajući da je kralj ovaj put ljut na najmlađeg sina.

– Kao da Harry i Meghan ignoriraju sva pravila – njihov put u Nigeriju bio je dokaz da odbijaju prihvatiti da više nisu članovi kraljevske porodice – rekao je stručnjak.