Jet set

Haris Džinović zaprijetio kćerki: Đina je morala da raskine sa Voyagem

Početkom oktobra mladi reper Mihajlo Veruović Voyage i kćerka Harisa Džinovića, Đina Džinović raskinuli su svoju ljubavnu vezu, a kako pišu mediji razlog njihovog rastanka je navodno upravo njen otac.

FOTO: HARIS, ĐINA I VOYAGE/SCREENSHOT/BLIC
FOTO: HARIS, ĐINA I VOYAGE/SCREENSHOT/BLIC

Iako njih dvoje nisu nikada javno priznali da su bili u ljubavi, od početka njihove veze se znalo da se Đinin izbor navodno nije nikako dopao njenom ocu Harisu Džinoviću.

-Ona se tada prvi put baš jako posvađala s Harisom. Nije htela da popusti, a ona i Voyage su se čak dogovarali i da započnu zajednički život, kako bi se osamostalili i vidjeli kako i na taj način funkcionišu. Haris je na sve načine pokušao da je nagovori da raskine s njim, pa kad je vidio da ništa ne vrijedi, zaprijetio joj je da će joj oduzeti automobil i mjesečni džeparac. U jeku svađe joj je poručio da je s njom završio za sva vremena ako ga ne posluša – priča izvor za Kurir i dodaje:

FOTO: TIKTOK / SCREENSHOT
FOTO: TIKTOK / SCREENSHOT

-Harisa je jako nerviralo i to što se oni viđaju kod njih u kući i što se tamo snimaju za društvene mreže, čiji je on veliki protivnik. Iako se do tada nije miješala u kćerkine izbore partnera, tada je na Harisovu stranu stala i njegova supruga Melina, koja je savjetovala kćerku da na tu priču stavi tačku i da se posveti studijama. Đini je sve to teško palo, bila je utučena nekoliko dana, ali je na kraju shvatila da joj ne treba sukob s roditeljima. Pored toga, oboje su trpili i veliki pritisak javnosti, pa su porazgovarali i riješili da ostanu u dobrim odnosima – završava izvor.

Podsjetimo, i sam reper je nedavno priznao da je opet zaljubljen, ali da nije u pitanju pjevačeva kćerka.

-Nisam ni s jednom javnom ličnošću, ali zaljubljen – jesam. Nisam još uvek zauzet – priznao je Voyage.

Prihvati notifikacije