Jet set

Fanovi Johnnyja Deppa se pitaju: "Zašto ne posjeti zubara?"

Glumac Johnny Depp bio je zvijezda filmskog festivala u Cannesu zbog premijernog prikazivanja njegovog povratničkog filma Jeanne du Barry. Međutim, pažnju korisnika na društvenim mrežama privukle su fotografije na kojima se vide njegovi žuti zubi.

FOTO: EPA
FOTO: EPA

59-godišnjak je uglavnom pozirao pred fotografima ozbiljan i bez osmijeha na licu, ali oni su ga ipak uspjeli snimiti u nekoliko trenutaka kada je pokazao zube. Fanovi se ne mogu načuditi fotkama koje su vidjeli i mnogi se pitaju ide li zvijezda uopće kod zubara.

FOTO: EPA
FOTO: EPA

“Njegovi zubi izgledaju nezdravo. Zašto ne posjeti zubara?”, “Čini se da zubi Johnnyja Deppa trunu”, “Imam poriv da operem zube, očistim ih koncem i koristim strugač za jezik svaki put kad vidim sliku Johnnyja Deppa u Cannesu”, samo su neki od komentara korisnika na Twitteru.

Inače, prvi put nakon što je završilo suđenje stoljeća s njegovom bivšom suprugom Amber Heard, Depp se prošetao crvenim tepihom pred oduševljenim fanovima. Nakon prikazivanja filma publika ga je nagradila pljeskom u trajanju od sedam minuta, piše index.hr.

Prihvati notifikacije