Magazin

Emitovana 300. emisija sa Zoranom Kesićem

Proteklog vikenda na TV Nova emitovana je jubilarna 300. epizoda kultnog humoristično-satiričnog šoua "24 minuta sa Zoranom Kesićem".

FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE/24 MINUTA SA ZORANOM KESIĆEM
FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE/24 MINUTA SA ZORANOM KESIĆEM

Popularna emisija, koja na specifičan način analizira događaje na društveno-političkoj sceni u Srbiji, od svog nastanka do danas nastavlja da dokazuje da je jedna od omiljenih uz koje publika vikendom uživa, a za ovu specijalnu priliku tu je bila i slavljenička torta.

“Torta koju vidite u čast je jubilarne 300. epizode emisije. Malo li je? U želji da nam sljedećih 100, 200 ili koliko već bude epizoda, budu što slađe kao ova torta, a što manje gorke kao ova realnost. Ja vam zahvaljujem na pažnji i ljubavi, i podsjećam vas da svih ovih godina za vas rade momci iz Njuz.net”, poručio je Zoran Kesić.

On ističe da je rad na ovoj emisiji već u početku, prije deset godina, postao mnogo više od običnog posla.

“Stvorili smo, iako to nismo planirali, jednu važnu i dragu stvar za veliki broj ljudi. ‘24 minuta’ je jako brzo postala nedjeljna potreba ljudi, ritual, kao nedjeljni ručak ili nešto drago što se porodično radi. Istovremeno smo, između nas koji pišemo i pravimo emisiju, stvorili divno drugarstvo. Onda su nam se rađala djeca, ženili smo se, udavali, povremeno se svađali, ali sve vrijeme bili i ostali – porodica. Ponosan sam na emisiju, a još ponosniji na ljude sa kojima je pravim”, dodaje Kesić.

Gost ove jubilarne epizode bio je Luke Black, predstavnik Srbije na predstojećem Eurosongu koji će se održati u Liverpulu od 9. do 13. maja, koji je ovom prilikom istakao da gostovanje kod Kesića smatra vrhuncom svoje karijere.

Nastavljamo da gledamo “24 minuta sa Zoranom Kesićem” subotom u 20:30h, samo na TV Nova.

Prihvati notifikacije